CELEBS

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζυλ Ντασσέν της έβγαλε το εσώρουχο – «Κάνει χραπ και…»

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24 και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική ζωή της

Δημοσίευση ΟΚΤ 02, 2024
Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζυλ Ντασσέν της έβγαλε το εσώρουχο – «Κάνει χραπ και…»

Η αγαπημένη Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” στο Action24 και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που της ζητήθηκε να κάνει γυμvό σε θεατρικό με τον Ζιλ Ντασέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε η Κάτια Δανδουλάκη όλα έγιναν για χάρη της παράστασης «Extremities» με σκηνοθέτη τον Ζιλ Ντασέν και συμπρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπάρκουλη, σε μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας της έπεφτε θύμα βιασμού.

«Έτσι όπως κάναμε το καλοκαίρι πρόβες μου έλεγε “darling πρέπει να βγάλεις το από πάνω” και εγώ του έλεγα “δε γίνεται” και αυτός απαντούσε “γιατί δε γίνεται;” και κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι», περιέγραψε η Κάτια Δανδουλάκη.

Συνέχισε λέγοντας: «Τον λάτρευα αλλά σηκώθηκα, κλείστηκα στα καμαρίνια. Ακούω μετά από λίγο ένα χτύπημα και “darling εγώ είμαι το Τζουλάκι σου. Έλα ζητάω συγγνώμη, θα κάνουμε αυτό που θέλεις εσύ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινάμε, κάνουμε τη σκηνή και μου λέει “θα σκίσει το πουκάμισο και εσύ θα είσαι με το σουτιέν, όχι γυμvή”. Βάζω εγώ το σουτιέν, κάνουμε τη σκηνή και του λέω “έχεις δίκιο, δε νιώθω κανέναν εξευτελισμό” και δεν ένιωσα καμία ντροπή».

«Εκεί κατάλαβα ότι όταν υποστηρίζεται για κάποιο ρόλο το γυμvό μπορώ να το κάνω, αλλά στα καλά καθούμενα σε ένα εξώφυλλο δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνω», κατέληξε.

«Θέλω να είμαι ελεύθερη. Με χαλάει η ζήλεια. Αν θέλει ο άλλος να φύγει, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Θέλω να έρχεται, επειδή το θέλει πάρα πολύ. Εγώ θέλω να είμαι ελεύθερη, δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Γι’ αυτό και ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο και έμεινα μαζί του, που με είχε εντελώς ελεύθερη», εξομολογείται η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν έχω σκεφτεί τα τελευταία χρόνια το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, γιατί θα ήταν άδικο για τον άλλο. Θα γύρευα πράγματα που δε θα μπορούσε να μου δώσει, γιατί τα βρήκα όλα. Οπότε δε θα ήθελα να ταλαιπωρήσω κανέναν.

Βρίσκω τη ζεστασιά και την αγκαλιά σε 4-5 φίλους και φίλες», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός, τονίζοντας πως η σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη δεν της άφησε κανένα απωθημένο.

Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη

«Αν ο Μάριος ήταν νεότερος, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τόσα χρόνια, γιατί θα ήταν διαφορετικά τα θέλω του ενός και του άλλου. Ο Μάριος είχε ζήσει τη ζωή του, εγώ τον είχα ερωτευτεί ως μαθήτρια, μαζί του ζούσα ένα όνειρο και ήθελε να γίνομαι καλύτερη για μένα. Αισθανόμουν ελεύθερη και ότι τα είχα όλα», τονίζει η Κάτια Δανδουλάκη για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Η Κάτια Δανδουλάκη θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο αόρατος επισκέπτης» που θα ανέβει αυτή τη σεζόν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σοφία Σπυράτου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 106 εβδομάδες
Κάτια Δανδουλάκη: Ο Μάριος Πλωρίτης μου είπε θα μείνεις στη ψάθα και δεν θα έχεις μία με αυτά που κάνεις
"Γιατί εγώ προτίμησα να δείξω όλη μου τη δραστηριότητα μου την επιχειρηματική στο θέατρο, το οποίο είναι ρώσικη ρουλέτα" δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη
Entertainment Πριν 80 εβδομάδες
Χρήστος Πολίτης για Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου»
Εγώ δε βρίζω κανένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει.
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 207 / position2: 672
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb