CELEBS

Χωρισμός «βόμβα» στην Ελληνική showbiz ‑ Αγαπημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου

Δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2024
Χωρισμός «βόμβα» στην Ελληνική showbiz ‑ Αγαπημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου

Παντρεύτηκαν το 2014 στο όμορφο Σούνιο σε στενό οικογενειακό κύκλο περίπου στα 70 άτομα, ενώ ήδη είχαν αποκτήσει την κόρη τους. 10 χρόνια μετά όμως ήρθε η δυσάρεστη είδηση του χωρισμού τους έχοντας ζήσει έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τη Θέλξη και τον επιχειρηματία σύζυγό της, Παύλο Γιαβή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Reallife πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Όπως αναφέρουν πηγές από το κοντινό περιβάλλον τους, προσπάθησαν να ξεπεράσουν την κρίση που είχε ξεσπάσει στο γάμο τους, όμως δεν τα κατάφεραν και το διαζύγιο είναι μονόδρομος.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τη μουσική, θέλοντας να μεγαλώσει τις δυο κόρες που απέκτησαν μέσα από το γάμο τους.

«Αφοσιώθηκα στις κόρες μου τα τελευταία 7 χρόνια. Ελληνίδα μάνα. Ακόμα και τώρα τις αφήνω και είναι η μαμά μου στο σπίτι. Ήταν επιλογή μου, ό,τι ωραιότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Το τραγούδι είναι αγάπη μου, μία ψυχική ανάγκη, χαλάλι τους, γιατί όσα μαθαίνω από τις κόρες μου δεν τα είχα μάθει πριν από αυτές. Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά που πρόλαβαν την αναγνωρισιμότητα»

«Την κόρη μου την έχω ονομάσει Νεφέλη – Μιχαέλα από τον αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη της Σύμης. Το είχα κάνει τάμα, αν με αξίωνε να γίνω μάνα. Όλο με κάτι κοιλιές με θυμάμαι. Έβαζα μπάλα μέσα από τα ρούχα. Νιώθω ευλογημένη που έκανα δύο παιδιά. Ο σύζυγός μου με στηρίζει, μου έδωσε ένα τεράστιο μήνυμα σεντόνι για το comeback του καλλιτέχνη», είχε πει σε συνέντευξη της το 2021 η Θέλξη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 485 / position2: 1176
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb