CELEBS

Η ηχηρή απουσία από το γάμο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ ‑ Το σούσουρο και η ανάρτηση ‑ απάντηση

Λύθηκε και αυτό…

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2024
Η ηχηρή απουσία από το γάμο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ ‑ Το σούσουρο και η ανάρτηση ‑ απάντηση

Η Θεοδώρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάθιου Κουμάρ το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 σε μια όμορφη τελετή στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, όπου κηδεύτηκε και ο πατέρας της Θεοδώρας, τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε κάνει και τον γάμο του με την Άννα – Μαρία στον ίδιο ναό το 1964.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελετή ξεκίνησε στις 17:30, παρουσία 250 περίπου λαμπερών καλεσμένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσά τους, διάφορα μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη, καθώς και αρκετοί celebrities

Από το γάμο όμως υπήρξε μια ηχηρή απουσία η οποία συζητήθηκε έντονα. Ο λόγος για την Τατιάνα Μπλάτνικ της οποία ο χωρισμός από τον Νικόλαο αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, με τους δυο τους όμως να κρατάνε καλές σχέσεις.

Ο λόγος που δε βρέθηκε στο γάμο η Τατιάνα Μπλάτνικ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι και αν όλοι οι γαλαζοάιματοι βρισκόντουσαν στην Αθήνα για το γάμο, η Τατιάνα πήγε στον Μύτικα, πήρε τον εξοπλισμό της και έκανε ανάβαση στο βουνό. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Όλοι έχουμε τα δικά μας βουνά που θέλουμε να ανεβούμε στη ζωή μας. Επιτέλους θα ανέβω ένα βουνό που περίμενα να το ανέβω εδώ και χρόνια, τον Όλυμπο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν γιατί δεν πήγε στο γάμο, αφού με τον πρώην σύζυγό της διατηρούν καλές σχέσεις και η οικογένεια του για πολλά χρόνια ήταν και δική της.

Την απάντηση όμως για τις σχέσεις τους έδωσε με μια δεύτερη ανάρτηση στο προφίλ της, αφού μοιράστηκε φωτογραφία της Θεοδώρας με τον σύζυγό της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να "κλείσει" στόματα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 202 / position2: 490
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb