CELEBS

Lana Del Rey: Ποιος είναι ο ξεναγός που παντρεύτηκε η τραγουδίστρια

Ποιος είναι ο Jeremy Dufrene
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Lana Del Rey: Ποιος είναι ο ξεναγός που παντρεύτηκε η τραγουδίστρια
collage

Από την ώρα που έγινε γνωστό πως η διάσημη τραγουδίστρια παντρεύτηκε, oι φαν της… ξεψαχνίζουν το Διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες για τον Jeremy Dufrene

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lana Del Rey προκάλεσε έκπληξη στους θαυμαστές της αυτή την εβδομάδα, όταν ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Jeremy Dufrene, έναν ξεναγό από τη Λουιζιάνα, μόλις έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Η 39χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή σε υπαίθριο χώρο στους βάλτους της Λουιζιάνα, όπου ο 49χρονος Dufrene εργάζεται, οργανώνοντας περιηγήσεις με βάρκα.

Παρά την αίσθηση ότι το ζευγάρι μπορεί να φαίνεται ασύμβατο για κάποιους, οι δυο τους γνωρίζονταν για πέντε χρόνια, με τη σχέση τους να εξελίσσεται σε πιο προσωπικό επίπεδο μόλις πρόσφατα. Ο Jeremy, πατέρας δύο παιδιών και κάτοχος μιας μικρής επιχείρησης περιηγήσεων, έχει γίνει δημοφιλής στην τοπική κοινότητα, ενώ το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει κοινές εμφανίσεις στο φεστιβάλ του Leeds και στο Λονδίνο.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2019, όταν η Lana συμμετείχε σε μία από τις περιηγήσεις του, αν και τότε δεν υπήρξε κάτι ρομαντικό μεταξύ τους. Η Lana είχε αρκετές σχέσεις στο διάστημα αυτό, αλλά η αναζήτηση ενός πιο ώριμου και ταπεινού συντρόφου φαίνεται πως οδήγησε τελικά στην επανένωση τους τον Μάιο του 2024, όπου η σχέση τους άνθισε.

Ο γάμος τους τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, αν και η Lana συνεχίζει να επιλέγει έναν πιο προσγειωμένο τρόπο ζωής, παραμερίζοντας τη μεγάλη διαφορά στις οικονομικές τους δυνατότητες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ★🪞🦢Antonio🌺🪶★ (@blue.hydreangea780)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs Σήμερα
Βίντεο: Η Lana Del Rey παντρεύτηκε
Μόλις έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 385 / position2: 1142
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb