ENTERTAINMENT

Ξεκίνησαν ως συνεργάτες και κατέληξαν το πιο στιλάτο ζευγάρι των 90s

Η σχέση των μοδάτων celebrities που κράτησε 5 χρόνια

Ξεκίνησαν ως συνεργάτες και κατέληξαν το πιο στιλάτο ζευγάρι των 90s
collage

Ο Lenny Kravitz, τετράκις βραβευμένος με Grammy, και η Vanessa Paradis, Γαλλίδα τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, υπήρξαν ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια της δεκαετίας του '90.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Πώς γνωρίστηκαν: Το 1991, η Vanessa, η οποία μόλις είχε χωρίσει από τον σύντροφό της, αναζήτησε τον Lenny για να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ στα αγγλικά. Η συνάντησή τους στο Παρίσι ξεκίνησε μια δημιουργική συνεργασία, η οποία περιλάμβανε το ντουέτο "Silver and Gold" στο άλμπουμ της Vanessa. Ο Lenny τη χαρακτήρισε "πολύ ταλαντούχα" και μίλησε για την έντονη συνεργασία τους.

View this post on Instagram

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Γιατί τους αγαπήσαμε: Ήταν γνωστοί για το μοναδικό τους στυλ, συχνά φωτογραφίζονταν από τους παπαράτσι φορώντας συντονισμένα ρούχα, καθορίζοντας τη μόδα της εποχής. Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές τους ήταν στην επίδειξη μόδας της Vivienne Westwood το 1995, όπου και οι δύο εμφάνιζαν μια ενορχηστρωμένη εμφάνιση που συνδύαζε τη γαλλική κομψότητα με την αίσθηση του ροκ.

Το τέλος: Το 1997, το ζευγάρι χώρισε, με τον Lenny να αναφέρει αργότερα ότι ερωτεύτηκε πολύ τη Vanessa, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν σωστές. Μετά τον χωρισμό της, η Vanessa ξεκίνησε μια μακροχρόνια σχέση με τον Johnny Depp, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Τώρα: Ο Lenny είναι ακόμα single, με τις τελευταίες του σχέσεις να χρονολογούνται πριν από τέσσερα χρόνια. Συνεχίζει τη μουσική του καριέρα και έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, όπως "The Hunger Games". Από την άλλη, η Vanessa είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Samuel Benchetrit και συνεχίζει να εργάζεται ενεργά στη μουσική και τον κινηματογράφο, με το τελευταίο της άλμπουμ να κυκλοφορεί το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 4599 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb