CELEBS

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αποκάλυψε πως χώρισε από τον Νίκο Παππά

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δίνει τις απαντήσεις της για το τι συμβαίνει με τη σχέση της με τον γνωστό αθλητή και πολιτικό.

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2024
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αποκάλυψε πως χώρισε από τον Νίκο Παππά
Instagram Valia Hatzitheodwrou

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε στο «Buongiorno» για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της και για την παρουσία της στο «Χαμογέλα και Πάλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε για τα επαγγελματικά της

«Θυμάμαι τον εαυτό μου, πριν ακόμη μου γίνει πρόταση, να βλέπω φανατικά την Σίσσυ και τα παιδιά και μάλιστα είχα πει πως θέλω να είμαι σε αυτή την παρέα. Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν έγινε το «πρώτο τηλέφωνο».

Δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση και ακόμα δεν μπορώ, νιώθω άβολα. Στα σχόλια πάντα θα υπάρχει κάτι που θα αφορά στην εξωτερική μου εμφάνιση, έχουν γράψει «άλλη μια ξανθιά γλάστρα», «τι την έχετε εκεί». Είναι όμορφο να μου λένε ότι είμαι όμορφη αλλά δεν με γεμίζει και την ψυχή μου ως κομπλιμέντο», είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση;
Όπως αποκάλυψε, «κάποια στιγμή όταν χώρισα από την μεγάλη σχέση μου που ήταν και γνωστή, ήρθα σε δύσκολη θέση. Αναφέρομαι στην σχέση με τον Πέτρο Πυλαρινό. Είχαν πει για 3ο πρόσωπο και δεν ίσχυε και είχα ζοριστεί πολύ. Ένιωσα ότι μου γυρνάει μπούμερανγκ η όποια δημοσιότητα».

O Νίκος Παππάς και η σχέση τους
«Είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να στέκομαι στην προσωπική μου ζωή, είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά. Δεν θέλω να τοποθετούμαι επειδή πρέπει να απολογηθώ. Όταν τα πράγματα δεν «πάνε» είναι καλό να σταματάνε. Είμαι πολύ καλά και απολαμβάνω το ότι είμαι μόνη μου. Ήταν δύσκολο το πρώτο διάστημα χωρίς σχέση. Κοιμόμουν με τα φώτα ανοιχτά. Δεν με αφορά ο γάμος. Δεν με φλερτάρουν καθόλου στα social media, δεν ξέρω τι γίνεται».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 100 / position2: 660
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb