CELEBS

Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή του»

«Έχουν χρόνια να με καλέσουν σε πρωινό, δεν ξέρω γιατί...»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2024
Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή του»

Στο Buongiorno και τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης. Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (26/9) στην πρωινή εκπομπή του MEGA, κάνοντας μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή μέχρι τώρα, αναφερόμενος και στην κριτική που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουν χρόνια να με καλέσουν σε πρωινό, δεν ξέρω γιατί. Βγαίνουν νέοι άνθρωποι, προωθούν τα κανάλια τους δικούς τους πρωταγωνιστές. Η ανταπόκριση του κόσμου δε συνάδει με την απουσία μου από την τηλεόραση. Είχα ακούσει κάτι πολύ ωραίο που είχα ακούσει στον Αρναούτογλου – που παρεμπιπτόντως δεν με έχει καλέσει ποτέ – από τον Χάρη Ασημακόπουλο: ότι πρέπει εμείς οι παλιοί να ξανασυστηθούμε στους νέους ανθρώπους», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Την αγαπάω την τηλεόραση, με ανέδειξε, έχω κάνει πολλές δουλειές. Αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου, ό,τι και να κάνω μου αρέσει να είναι ωραίος ρόλος και να περνάω καλά με τους συναδέλφους. Αν έπαιζα στην τηλεόραση και έκανα μια επιτυχία, θα ήταν όλα τα θέατρα ανοιχτά, ακόμα και αν είχα μια βλακεία παράσταση. Τώρα που έχω μια καταπληκτική παράσταση, που σηκώνονται όρθιοι και χειροκροτούν στο τέλος και μας λένε τα καλύτερα, επειδή έχω χρόνια να κάνω τηλεόραση, πρέπει να τον κυνηγήσω τον παραγωγό. Δεν έχω μια βάση», σχολιάζει ο Σταύρος Νικολαΐδης αμέσως μετά.

«Είμαι χωρίς ηλικία, είμαι κατηγορία Βουγιουκλάκη. Είμαι 54 ετών, κάποια κιλάκια τα έχουμε πάρει, λίγο έχει πέσει το βλέφαρο», απάντησε ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση που του απηύθυνε η Φαίη Σκορδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα του Μάρκου Σεφερλή, που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, ο Σταύρος Νικολαΐδης επισημαίνει: «Ο Μάρκος είναι ο εύκολος στόχος. Έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά μην πάμε όμως και στο άλλο άκρο.

Κάθε μεγάλη κοινωνική αλλαγή μέχρι να ισορροπήσει πιάνει τα άκρα, αυτό γίνεται πάντα. Το θέμα είναι σε αυτήν την πορεία εμείς οι ίδιοι να μην προσπαθούμε να φάμε ο ένας τον άλλον επειδή έχει μια αντίθετη άποψη με μας. Να μη μιλάει κανείς άσχημα για κανέναν, να μην κακοποιεί κανέναν, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι όλοι μπορεί να γίνουμε αντικείμενο σάτιρας».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 451 / position2: 1225
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb