ENTERTAINMENT

«Στα λόγια της Μαρινέλλας φαινόταν σαν κάτι να συμβαίνει» – Η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη περιγράφει όσα έγιναν στο Ηρώδειο

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Happy Day»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2024
«Στα λόγια της Μαρινέλλας φαινόταν σαν κάτι να συμβαίνει» – Η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη περιγράφει όσα έγιναν στο Ηρώδειο

Η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια Λίλα Κουντουριώτη, η οποία ήταν παρούσα στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Happy Day» και περιέγραψε όσα έγιναν χθες βράδυ, 25 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να σας μεταφέρω το κλίμα πριν καταρρεύσει πάνω στη σκηνή η Μαρινέλλα. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί είχαν έναν ενθουσιασμό και μία συγκίνηση. Είδα ανθρώπους να βουρκώνουν από συγκίνηση τη στιγμή που η Μαρινέλλα τραγουδούσε χωρίς μικρόφωνο σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο. Αυτή η στιγμή ήταν πραγματικά συγκλονιστική» είπε αρχικά η Λίλα Κουντουριώτη.

«Στη συνέχεια η Μαρινέλλα ανέβηκε κάποια σκαλιά και ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι. Πήγε να αλλάξει ρούχα και βγαίνει πάλι στη σκηνή. Λέει μερικά λόγια για να καλωσορίσει το κοινό και φαινόταν ότι κάτι συμβαίνει. Όμως κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτό που θα ερχόταν μετά. Ένιωσες ότι κάπου χάνει τα λόγια της. Εμείς το ερμηνεύσαμε ότι ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη» συμπλήρωσε και τόνισε ότι κανείς από τον κόσμο δεν ήθελε να πιστέψει ότι είχε συμβεί κάτι κακό στην κορυφαία τραγουδίστρια.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 348 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb