ENTERTAINMENT

Η λατρεμένη πρωταγωνίστρια των rom com, που αποσύρθηκε μετά από ένα ερωτικό σκάνδαλο

Ένα ερωτικό τρίγωνο φαίνεται να την οδήγησε στην απομόνωση από τα φώτα της δημοσιότητας

Η λατρεμένη πρωταγωνίστρια των rom com, που αποσύρθηκε μετά από ένα ερωτικό σκάνδαλο
COLLAGE

Η Meg Ryan πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από rom-com, συμπεριλαμβανομένων των Sleepless in Seattle, You've Got Mail, Addicted to Love και Hanging Up. Αλλά μετά από ένα ερωτικό σκάνδαλο που αφορούσε τον τότε σύζυγό της Dennis Quaid και τον Αυστραλό ηθοποιό Russell Crowe επηρεάστηκε η καριέρα της το 2000 και η ​​ηθοποιός φάνηκε να αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αρχή της Ιστορίας

Η Meg Ryan και ο Dennis Quaid ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990. Παντρεύτηκαν το 1991 και απέκτησαν έναν γιο, τον Jack. Η Ryan, γνωστή για τον ρομαντικό της χαρακτήρα σε ταινίες όπως το "When Harry Met Sally...", και ο Quaid, ένας ταλαντούχος ηθοποιός με επιτυχίες σε ταινίες όπως το "The Parent Trap", φαινόταν να έχουν ένα ιδανικό γάμο.

Ωστόσο, η κατάσταση άρχισε να αλλάζει όταν η Meg Ryan συμμετείχε στην ταινία "Proof of Life" το 2000, όπου συναντήθηκε με τον Russell Crowe. Η χημεία τους στην οθόνη μεταφέρθηκε και στη ζωή τους, δημιουργώντας έντονες φήμες για μια ερωτική σχέση.

Η Meg Ryan και ο Russell Crowe, και οι δύο γνωστοί για τις έντονες προσωπικότητές τους, άρχισαν να βγαίνουν, ενώ η Ryan εξακολουθούσε να είναι παντρεμένη με τον Quaid. Οι φήμες για την απιστία και τις προδοσίες κυκλοφόρησαν γρήγορα στα media, προκαλώντας σάλο.

View this post on Instagram

A post shared by DVD original (@dvd_original)

Ο Dennis Quaid, όταν πληροφορήθηκε την κατάσταση, βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Η διάσταση του ζευγαριού ήταν αναπόφευκτη και, τελικά, χώρισαν το 2001. Η Meg Ryan και ο Russell Crowe διατήρησαν τη σχέση τους για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά και αυτή η σχέση δεν είχε διάρκεια, καθώς οι διαφορές στις προσωπικότητές τους και η ένταση του φημολογούμενου ειδυλλίου τους οδήγησαν σε χωρισμό.

Ο αντίκτυπος στο Χόλιγουντ

Η Meg Ryan λέει ότι είχε προβλήματα στο γάμο της με τον Dennis Quaid πολύ πριν εμφανιστεί ο Russell Crowe στη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη του 2008 στο InStyle, η Ryan ισχυρίστηκε ότι ο Quaid ήταν άπιστος στον εννιάχρονο γάμο τους. Και παρόλο που τα μέσα ενημέρωσης τους έβαλαν να είναι το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ, ήταν πολύ μακριά από την αλήθεια.

"Ήταν μια υπέροχη ιστορία. Αλλά αυτό που δεν υπήρχε στην ιστορία ήταν η πραγματικότητα του γάμου μου για εννέα χρόνια", είπε στο περιοδικό η Ryan - που έχει έναν γιο τον Jack με τον Quaid. "Ο Dennis δε μου ήταν πιστός για πολύ καιρό και αυτό ήταν πολύ οδυνηρό. Έμαθα περισσότερα για αυτό μόλις χώρισα."

Η ιστορία αυτή όχι μόνο καθόρισε τις προσωπικές ζωές των τριών ηθοποιών, αλλά είχε και σημαντικό αντίκτυπο στην καριέρα τους. Η Meg Ryan, αν και εξακολουθεί να είναι μια εμβληματική φιγούρα του ρομαντικού σινεμά, υπήρξε υπό το μικροσκόπιο της δημόσιας προσοχής. Ο Dennis Quaid συνεχίζει να δουλεύει σε διάφορες ταινίες και σειρές, ενώ ο Russell Crowe εδραιώθηκε ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της γενιάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 411 / position2: 3404
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb