CELEBS

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Θέλει χρόνο»

«Πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2024
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Θέλει χρόνο»

Η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση υγεία της Μαρινέλλας, μετά την κατάρρευσή της χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρώδειου όπου έδινε συναυλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ήταν καλεσμένη τηλεφωνικά το πρωί της Πέμπτης (26/9) στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN TV και μίλησε για τη Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρώδειου όπου έδινε συναυλία.

«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί νοσηλεύεται στο Υγεία. Οι πληροφορίες που έχουμε όλοι είναι πρόκειται για ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό, που σημαίνει είναι ένα δύσκολο εγκεφαλικό και θέλει τουλάχιστον πάνω από δύο-τρία 24ωρα για να πούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση.

Υπάρχει ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί και γίνονται συνεχείς εξετάσεις» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη αναφερόμενη για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Είναι δυνατός άνθρωπος, χρειάζεται χρόνος»

H κυρία Παγώνη είπε στη συνέχεια: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού, που είναι πολύ έντονη κεφαλαλγία. Πρέπει πάντα να μας προβληματίζει όταν υπάρχει τόση έντονη κεφαλαλγία και ειδικά στους ανθρώπους που είναι μίας μεγαλύτερης ηλικίας.

Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και πιστεύω και ευχόμαστε όλοι να πάνε πολύ καλά τα πράγματα, όμως τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι δύσκολα και είναι βραχεία η εξέλιξη, θέλει χρόνο».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 238 / position2: 704
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb