ENTERTAINMENT

Η άγνωστη γνωριμία της Julia Roberts: Tι σπούδαζε πριν γίνει ηθοποιός

Μια άγνωστη πτυχή στη ζωή της Julia Roberts

Η άγνωστη γνωριμία της Julia Roberts: Tι σπούδαζε πριν γίνει ηθοποιός
collage

Η Julia Roberts είναι γνωστή για το λαμπερό της χαμόγελο, την υποκριτική της δεξιοτεχνία και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σε θρυλικές ταινίες όπως το Pretty Woman και το Erin Brockovich. Ωστόσο, πίσω από την επιτυχημένη καριέρα της, υπάρχουν πτυχές της ζωής της που δεν είναι τόσο γνωστές στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Πολλοί μπορεί να φαντάζονται ότι η Roberts είχε μια εύκολη αρχή, καθώς η οικογένειά της είχε κάποιες καλλιτεχνικές επιρροές. Ωστόσο, τα πρώτα της χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις και αβεβαιότητα.

Γεννημένη το 1967 στην Georgia, οι γονείς της διατηρούσαν μια δραματική σχολή, αλλά η οικονομική τους κατάσταση ήταν συχνά επισφαλής. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις πέντε ετών, γεγονός που της προκάλεσε έντονα συναισθήματα απώλειας και εγκατάλειψης.

Αυτό που πολλοί αγνοούν είναι ότι η Julia αρχικά ήθελε να γίνει κτηνίατρος. Όμως, ενώ σπούδασε τελικά δημοσιογραφία στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να στραφεί στην υποκριτική. Όπως πολλοί άλλοι ηθοποιοί της εποχής, άρχισε με μικρούς ρόλους σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές, μέχρι που η συμμετοχή της στην ταινία Mystic Pizza το 1988 της άνοιξε τις πόρτες για μεγαλύτερους ρόλους.

Παρά την εξωτερική της γοητεία και τις επιτυχίες, η Julia πάλεψε με το άγχος και τις ανασφάλειες της. Η πίεση του Χόλιγουντ και η συνεχής προσοχή των μέσων ενημέρωσης την ώθησαν συχνά να αμφισβητεί τον εαυτό της. Πολλές φορές, έχει παραδεχτεί ότι δεν θεωρούσε τον εαυτό της όμορφο ή ταλαντούχο όσο τη θεωρούσε το κοινό. Η σχέση της με τα media ήταν δύσκολη, καθώς οι δημοσιογράφοι εστίαζαν έντονα στην προσωπική της ζωή, συχνά κάνοντάς τη να νιώθει παγιδευμένη.

Η Σχέση της με την Οικογένεια King

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Μία άγνωστη ιστορία από την παιδική ηλικία της Roberts είναι η στενή σχέση που είχε η οικογένειά της με την οικογένεια του Martin Luther King Jr. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι γονείς της Julia διατηρούσαν τη σχολή θεάτρου στην Georgia, την οποία παρακολούθησαν και τα παιδιά της οικογένειας King. Σε μια εποχή έντονων φυλετικών εντάσεων, η μητέρα της Roberts προσέφερε υποτροφία στην κόρη του Dr. King. Αυτή η κίνηση ενίσχυσε τους δεσμούς των δύο οικογενειών και δημιούργησε μια βαθιά φιλία. Σε αντάλλαγμα, όταν η Julia γεννήθηκε το 1967, ο Dr. King και η σύζυγός του, Coretta Scott King, πλήρωσαν τα νοσοκομειακά έξοδα της γέννησής της. Αυτή η πράξη φιλίας και υποστήριξης μεταξύ των δύο οικογενειών είναι ένα γεγονός που παραμένει άγνωστο σε πολλούς θαυμαστές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2120 / position2: 2783
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb