CELEBS

Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το κόστος του φορέματός της

Με αφορμή τη συναυλία στο Λυκαβηττό που ήταν αφιερωμένη στα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2024
Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το κόστος του φορέματός της

Η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε μετά με την πρόσφατη συναυλία της στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συναυλίας, η οποία ήταν αφιερωμένη για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η τραγουδίστρια έβγαλε έναν σύντομο λόγο κατά του φασισμού σε ένα από τα νέα της τραγούδια.

Όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το φόρεμά της, το οποίο πολλά άτομα έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ήταν ακριβό και άρα δεν ταίριαζε σε μια συναυλία με τέτοιον χαρακτήρα. Χαρακτηριστικά, ένα από τα σχόλια έγραφε: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν».

Απάντησε με μία τιμή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα, από τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων, η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε τη δική της απάντηση για το φόρεμα και αποκάλυψε το κόστος του, που δεν ήταν 2.000 ευρώ που ισχυρίζονταν ορισμένοι, αλλά 148 ευρώ.

Μέσα από μία ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοφιλής καλλιτέχνης ανάρτησε μία φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά γράφοντας την τιμή του φορέματος αλλά και από που το αγόρασε. Το βίντεο που κυκλοφόρησε έγινε γρήγορα viral με τα σχόλια κάτω από το βίντεο να είναι καταιγιστικά:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 217 / position2: 682
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb