CELEBS

Συναντήθηκαν ξανά Jennifer Lopez και Ben Affleck

Συζητούν τους όρους του διαζυγίου τους

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2024
Συναντήθηκαν ξανά Jennifer Lopez και Ben Affleck

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) ψάχνουν τρόπους να διευθετήσουν τη συμφωνία του διαζυγίου τους. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε με τη δικηγόρο διαζυγίου διασημοτήτων Λόρα Βάσερ στο γραφείο τους στο Λος Άντζελες το πρωί της Δευτέρας, έναν μήνα αφού η λατίνα σούπερσταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανησυχία μετά την τελευταία εμφάνιση του Χάρισον Φορντ: «Δε φαίνεται καλά»

Η σταρ εθεάθη να φθάνει στο κτίριο στο Δυτικό Χόλιγουντ μόνη της, φορώντας μια κρεμ μίντι φούστα και ένα ασορτί μακρυμάνικο τοπ.

Η Βάσερ, γνωστή και ως «disso queen», έφτασε περίπου την ίδια ώρα με τη Λόπεζ με ένα κοντό ριγέ φόρεμα και τακούνια. Η ισχυρή δικηγόρος εκπροσώπησε επίσης τον Αφλεκ κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ το 2018.

Αν και ο 52χρονος ηθοποιός δε φωτογραφήθηκε κατά την άφιξή του στο γραφείο του, το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στη θέση του. Σύμφωνα με το TMZ, οι δύο σταρ χρησιμοποιούν την ουδέτερη τοποθεσία, όπου έχουν ξεχωριστά γραφεία, ως τόπο συνάντησης εν μέσω της διαδικασίας του διαζυγίου.

Η Λόπεζ και ο Αφλεκ φέρονται να συνεργάζονται με τον Βάσερ εδώ και μήνες – ακόμη και πριν η τραγουδίστρια αποφασίσει να δώσει τέλος στον γάμο τους. Το πρώην ζευγάρι δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο τους τον Ιούλιο του 2022, πράγμα που σημαίνει ότι το διαζύγιό τους «μπορεί να πάρει άσχημη τροπή».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 121 / position2: 1594
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb