CELEBS

Μαρίνα Σταυράκη: Τα φύλα είναι δύο, δεν μπορώ να δεχτώ το ουδέτερο

Θεωρώ ότι δημιουργεί μια σύγχυση στη νέα γενιά, υποστήριξε
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2024
Μαρίνα Σταυράκη: Τα φύλα είναι δύο, δεν μπορώ να δεχτώ το ουδέτερο

Η Μαρίνα Σταυράκη μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, τον γιο της και μοιράστηκε την άποψή της σχετικά με τα φύλα και τα non-binary άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά την οικογένεια το σχολείο πρέπει να διαδραματίζει τον ρόο ενημέρωσης των παιδιών σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα, αλλά και της πρόληψης», είπε αρχικά.

Σχετικά με τα φύλα, η Μαρίνα Σταυράκη δήλωσε ότι υπάρχουν μόνο το αρσενικό και το θηλυκό: «Φύσει συντηρητικός άνθρωπος θεωρώ ότι τα φύλα είναι δύο: αρσενικό και θηλυκό. Κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες είναι αποδεκτές, βέβαια το "το" δεν μπορώ να το δεχτώ, το ουδέτερο και θεωρώ ότι δημιουργεί μια σύγχυση στη νέα γενιά».

Δείτε το βίντεο

Σε ερώτηση για τα σχόλια που δέχεται για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, η Μαρίνα Σταυράκη σχολίασε: «Θεωρώ ότι το 80%, 90% βάζουν φίλτρα. Τα φίλτρα θα πρέπει, αν χρησιμοποιούνται και όσοι τα χρησιμοποιούμε, να έχουν την υπερβολή. Σίγουρα κάποια που γράφουν είναι υπερβολικά. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι υπάρχει αυτοδιάθεση του ατόμου, δηλαδή μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και την εικόνα του όπως κρίνει. Αν ας πούμε στην Ελένη, στην Πόπη, σε εμένα, αρέσει αυτό, αρκεί να μην βλάπτουμε τον διπλανό μας, θα μου πεις τον βλάπτουμε επειδή χαλάμε την αισθητική του και αυτό το ακούω. Σε όποιον αρέσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον γιο της, ο ο οποίος είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα τις προάλλες, είπε: «Είχε ένα ατύχημα. Ντάξει, αυτά συμβαίνουν. Ευτυχώς όλα καλά, ήταν κάτι που πέρασε ανώδυνα. Βέβαια εμείς οι γονείς πάντα όταν τα παιδιά βγαίνουν έξω, όσο και αν μεγαλώσουν, έχουμε το άγχος. Ξεκινάει τις σπουδές του, έχει ολοκληρώσει το στρατιωτικό του, μένουμε μαζί, συζητάμε, περνάμε όμορφα».

Τέλος, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για τον πρώην άντρα της: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τοποθετηθώ για αυτό το θέμα. Ο κύκλος "Πατούλη" έκλεισε. Ό, τι έχετε δει, το παρακολουθούμε όλοι. Θέλω να απέχω εντελώς».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 155 / position2: 2246
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb