ENTERTAINMENT

Πού είναι σήμερα η Molly Ringwald, η πιο διάσημη κοκκινομάλλα του Hollywood στα 80s

Η Molly Ringwald ζει μια σχετικά πιο ήσυχη ζωή σε σχέση με τη φήμη που είχε στα νιάτα της
Από το NEWSROOM
Πού είναι σήμερα η Molly Ringwald, η πιο διάσημη κοκκινομάλλα του Hollywood στα 80s
collage

Η Molly Ringwald, η διάσημη κοκκινομάλλα ηθοποιός του Χόλιγουντ που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις εφηβικές ταινίες της δεκαετίας του '80 όπως το The Breakfast Club και το Sixteen Candles, συνεχίζει να είναι ενεργή στη βιομηχανία του θεάματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η καριέρα της δεν έμεινε στα στενά όρια των ταινιών ενηλικίωσης. Η Molly Ringwald έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύπλευρη καλλιτέχνης που εξελίχθηκε και κατάφερε να παραμείνει ενεργή στη βιομηχανία του θεάματος για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Μετά την τεράστια επιτυχία των ταινιών της στα '80s, η Ringwald έστρεψε το ενδιαφέρον της σε διαφορετικούς κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ρόλους. Ωστόσο, καθώς οι εφηβικές ταινίες είχαν χαραχτεί βαθιά στο κοινό, ήταν δύσκολο να απαλλαγεί από το συγκεκριμένο προφίλ.

Σήμερα, ένα από τα πιο γνωστά της πρόσφατα τηλεοπτικά εγχειρήματα είναι ο ρόλος της στη δημοφιλή σειρά Riverdale, που βασίζεται στα κόμικς του Archie. Στη σειρά αυτή, η Molly υποδύεται τη Mary Andrews, τη μητέρα του κεντρικού ήρωα, Archie Andrews. Η συμμετοχή της αυτή της έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και να συνδεθεί ξανά με το νεανικό κοινό, το οποίο σε μεγάλο βαθμό την γνώρισε μέσα από τη σειρά αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από την υποκριτική, η Ringwald έχει βρει διέξοδο στη συγγραφή, κάτι που αποδεικνύει τη δημιουργική της ευελιξία. Έχει κυκλοφορήσει συλλογές δοκιμίων και μικρών ιστοριών, με πιο χαρακτηριστικό το βιβλίο της When It Happens to You. 

Ένα ακόμη στοιχείο που προσθέτει στη δημιουργικότητά της είναι η αγάπη της για τη μουσική, και συγκεκριμένα για την τζαζ. Η Ringwald έχει κυκλοφορήσει το μουσικό άλμπουμ Except Sometimes, το οποίο περιέχει jazz κομμάτια που παρουσιάζουν την ίδια να ερμηνεύει τραγούδια με μία νοσταλγική και κομψή προσέγγιση.

Παρότι δεν βρίσκεται πλέον τόσο έντονα στο επίκεντρο της δημοσιότητας όσο τις πρώτες δεκαετίες της καριέρας της, η Molly Ringwald συνεχίζει να αποτελεί μια εμβληματική φιγούρα στο Χόλιγουντ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 260 / position2: 967
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb