ΜΑΛΛΙΑ

Όσα θα χρειαστείς για το δέρμα σου αυτή την εποχή

Διάλεξε εσύ την μάρκα, εμείς απλώς σου λέμε όσα χρειάζεσαι...
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όσα θα χρειαστείς για το δέρμα σου αυτή την εποχή
Φωτογραφία από cottonbro studio

Διαλέγεις εσύ το brand εμεις βάζουμε τη γνώση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Ενυδατική Κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ
Το φθινόπωρο το δέρμα χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση για να παραμείνει λαμπερό. Οι ενυδατικές κρέμες με υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικές, καθώς δεσμεύουν την υγρασία στην επιδερμίδα και χαρίζουν ένα φρέσκο και γεμάτο όγκο αποτέλεσμα.

2. Λάδι για Μαλλιά με Αργκάν
Τα μαλλιά μπορούν να αφυδατωθούν λόγω του αέρα και του κρύου. Ένα έλαιο αργκάν είναι το τέλειο προϊόν για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, να καταπολεμήσει το φριζάρισμα και να αναδομήσει τα ταλαιπωρημένα άκρα.

3. Serum Βιταμίνης C
Η βιταμίνη C είναι το κλειδί για τη φωτεινότητα και την αντιγήρανση. Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος να επενδύσετε σε ένα serum που θα προστατεύσει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και θα διατηρήσει τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4. Σαμπουάν Ενυδάτωσης
Ένα ενυδατικό σαμπουάν με φυσικά έλαια και πρωτεΐνες μπορεί να προστατεύσει τα μαλλιά από την αφυδάτωση και να διατηρήσει την ελαστικότητα τους, ενώ ταυτόχρονα τα καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά τους έλαια.

5. Μάσκα Προσώπου με Άργιλο
Η μάσκα αργίλου βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος, αφαιρώντας τους ρύπους και τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι ιδανική για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες, καθώς βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας και στην πρόληψη της ακμής.

6. Αντιοξειδωτική Κρέμα Νυκτός
Καθώς το δέρμα αναπλάθεται στη διάρκεια της νύχτας, μια αντιοξειδωτική κρέμα νυκτός είναι σημαντική για να παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να αναδομήσει την επιδερμίδα, προστατεύοντάς την από την γήρανση.

7. Αντηλιακή Κρέμα Ευρέως Φάσματος
Ακόμα και το φθινόπωρο, η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη. Επιλέξτε μια κρέμα με SPF 30 ή υψηλότερο για να προστατέψετε το δέρμα σας από την υπεριώδη ακτινοβολία που προκαλεί πρόωρη γήρανση.

8. Θρεπτική Μάσκα Μαλλιών
Για τα μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, μια θρεπτική μάσκα με κερατίνη ή έλαια αβοκάντο μπορεί να επαναφέρει την υγρασία και να αναδομήσει τις ίνες των μαλλιών.

9. Lip Balm με SPF
Τα χείλη συχνά αγνοούνται, αλλά το κρύο φθινόπωρο μπορεί να τα ξεράνει. Ένα balm χειλιών με SPF και ενυδατικά συστατικά, όπως το βούτυρο καριτέ ή η βιταμίνη Ε, θα τα προστατέψει και θα τα κρατήσει απαλά.

10. Λοσιόν Σώματος με Shea Butter
Το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος για να εντάξετε μια πιο πλούσια λοσιόν σώματος στη ρουτίνα σας. Το shea butter προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 294 / position2: 852
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb