CELEBS

Λιάνα Κανέλλη: Σπάνια εμφάνιση με τον γοητευτικό γιο της Γαβριήλ – Χρήστο

Ο γιος της Λιάνας Κανέλλη αποφεύγει τη δημοσιότητας, ωστόσο σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση μνήμη στο Ηρώδειο πόζαρε χαμογελαστός δίπλα της

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 22, 2024
Λιάνα Κανέλλη: Σπάνια εμφάνιση με τον γοητευτικό γιο της Γαβριήλ – Χρήστο

Η Λιάνα Κανέλλη καταξιωμένη δημοσιογράφος με καυστικό λόγο, έχει αφήσει το δικό της μοναδικό αποτύπωμα στην δημοσιογραφία και στην τηλεόραση. Εδώ 24 χρόνια έχει αφήσει το μοναδικό της αποτύπωμα και στη Βουλή των Ελλήνων ως βουλευτής του Κ.Κ.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λιάννα Κανέλλη κάνει σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις ωστόσο την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον γιο της Γαβριήλ προκειμένου να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση «Αγάπη, Ελπίδα, Φως» που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της οικουμενικής Ελληνίδας, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Η δημοσιογράφος και βουλευτής πόζαρε χαμογελαστή έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Γαβριήλ Χρήστο σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο γιος της Λιάνας Κανέλλη αποφεύγει τη δημοσιότητα, ωστόσο σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση μνήμης στο Ηρώδειο, πόζαρε χαμογελαστός δίπλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λιάνα Κανέλλη που έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της Γαβριήλ Χρήστο, όταν είχε ερωτηθεί πριν χρόνια για την οικογένεια της από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» είχε απαντήσει:

«Έχω την οικογένεια που μου κλήρωσε η υγεία και η τύχη μου. Μεγαλώνω τον ψυχογιό μου, τον Γαβριήλ – Χρήστο όπως ονειρεύτηκα και προσευχήθηκα να αξιωθώ.»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Πριν 15 εβδομάδες
Λιάνα Κανέλλη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της – Η διάγνωση των γιατρών
«Το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό»
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 293 / position2: 703
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb