ENTERTAINMENT

Το μυστικό που κρύβει o Ashton Kutcher ‑ Ελάχιστοι το γνωρίζουν

Μια προσωπική ιστορία του Ashton Kutcher που δε βλέπει συχνά το φως της δημοσιότητας

Το μυστικό που κρύβει o Ashton Kutcher ‑ Ελάχιστοι το γνωρίζουν
collage

Ο Ashton Kutcher είναι γνωστός για τη λαμπρή καριέρα του ως ηθοποιός, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος. Από τις επιτυχίες του στην τηλεόραση με τη σειρά That '70s Show μέχρι τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Two and a Half Men, ο Kutcher έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά την μεγάλη δημοσιότητα και τις διαρκείς εμφανίσεις του, υπάρχει ένα μυστικό που κρύβει ο Kutcher και ελάχιστοι το γνωρίζουν. Το μυστικό αυτό δεν αφορά τη δημόσια ζωή του, αλλά κάτι πολύ πιο προσωπικό και συγκινητικό.

Η Σπάνια Ιστορία του Δίδυμου Αδερφού του

View this post on Instagram

A post shared by 90s Daily (@90s.daily)

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν για τον Ashton Kutcher είναι ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Michael Kutcher. Ο Michael γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση, μια πάθηση που επηρεάζει την κίνηση και τον συντονισμό του σώματος. Επιπλέον, σε ηλικία μόλις 13 ετών, ο Michael χρειάστηκε μεταμόσχευση καρδιάς, γεγονός που έβαλε την οικογένεια σε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ο Ashton ήταν πάντοτε δίπλα στον αδερφό του και μάλιστα, όταν ο Michael κινδύνευε να χάσει τη ζωή του, είχε σκεφτεί ακόμα και να δωρίσει την καρδιά του για να τον σώσει.

Παρά τα δικά του προβλήματα υγείας, ο Michael δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μάχη. Σήμερα, είναι επιτυχημένος δημόσιος ομιλητής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Ο ίδιος αναφέρεται συχνά στη στήριξη που του έχει προσφέρει ο Ashton και την επιρροή που είχε η αλληλεγγύη των δύο αδερφών στη ζωή τους.

Η Σχέση τους και η Επιρροή στη Ζωή του Ashton

Ο Ashton Kutcher έχει μιλήσει σπάνια για τον αδερφό του και την ιδιαίτερη σχέση τους. Σε συνεντεύξεις του, έχει εκφράσει πόσο βαθιά τον έχει επηρεάσει ο αγώνας του Michael στη ζωή του. Αυτή η εμπειρία τον οδήγησε όχι μόνο να γίνει πιο συμπονετικός και αφοσιωμένος στους ανθρώπους γύρω του, αλλά και να αναπτύξει ένα αίσθημα προσφοράς που τον ώθησε να ασχοληθεί με φιλανθρωπικές δράσεις και επενδύσεις σε κοινωνικά σημαντικά projects.

Η ενασχόληση του Ashton Kutcher με την τεχνολογία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις ίσως να φαίνεται μακριά από τον αγώνα του αδερφού του, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η εμπειρία τον οδήγησε να αναζητήσει τρόπους να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Για παράδειγμα, μία από τις πιο γνωστές του δράσεις είναι η συνίδρυση της πλατφόρμας Thorn, που καταπολεμά την εμπορία ανθρώπων και την εκμετάλλευση παιδιών μέσω της τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2730 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb