CELEBS

Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»

«Εκείνη τη μέρα έπαθα τη μοναδική ζημιά που έχω πάθει στη ζωή μου» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2024
Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»

Ο Γιώργος Σαμπάνης καλεσμένος του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 αποκάλυψε ότι δεν τραγουδά ποτέ στις 15 Αυγούστου λόγω τάματος της γιαγιάς του και το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη όταν μία φορά αποφάσισε να τραγουδήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν δουλεύω 14 και 15 και στη ζωή μου είχα μόνο ένα ατύχημα. Μία μέρα είχα πάει στη Σάμο να κάνω live σε ένα μαγαζί και η φωνή μου έκλεισε, έπαθα αιμάτωμα επάνω στη σκηνή, που μου απαγόρευσε να τραγουδώ για 1,5 μήνα. Ευτυχώς σταμάτησα το live γιατί αν συνέχιζα μπορεί να μην τραγουδούσα ξανά ποτέ. Η μέρα που έπαθα το τραύμα ήταν 14 βράδυ προς 15» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Δεν ξέρω αν ήταν σημάδι, αλλά ήταν η μόνη φορά που δεν είχαν σκεφτεί οι συνεργάτες μου αυτό που τους είχα πει και μπερδεύτηκαν και μου έκλεισαν. Εκείνη τη μέρα έπαθα τη μοναδική ζημιά που έχω πάθει στη ζωή μου. Είναι πριν από δύο χρόνια στη Σάμο, που είναι η μόνη φορά που έχω κλείσει live βράδυ 14 προς 15 κι έπαθα αιμάτωμα. Έσπασε ένας αδένας στις χορδές και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές και δεν μπορούσα να τραγουδήσω καθόλου. Από την πείρα μου… Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, ξαφνικά κόπηκε η φωνή μου» πρόσθεσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 379 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb