ENTERTAINMENT
Με την υποστήριξη του Pink.gr

Το 7ο Kapani Project έρχεται ανανεωμένο!

Όσα μας είπαν καλλιτέχνες και διοργανωτές για το φετινό Kapani Project

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2024
Το 7ο Kapani Project έρχεται ανανεωμένο!

Το Kapani Project, μετά από έξι εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις, επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ, με πάνω από 50 καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε μια φαντασμαγορική διήμερη γιορτή που έχει ως στόχο την επανασύσταση της Αγοράς Καπάνι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, η αγορά μεταμορφώνεται, καθώς το φετινό Kapani Project φέρνει μια νέα ταυτότητα στην αγορά, αναδεικνύοντας τη σημασία της σύζευξης της ελληνικής παράδοσης με τη σύγχρονη τέχνη.

Κι επειδή οι αλλαγές που θα έρθουν στο φετινό Kapani Project μας τράβηξαν την προσοχή, ζητήσαμε από τους καλλιτέχνες και τους διοργανωτές της φετινής εκδήλωσης να μας απαντήσουν στις ερωτήσεις μας:

«Τι περιμένουμε να δούμε από εσάς στο φετινό Kapani Project και ποια η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση η οποία εκτυλίσσεται στην Ιστορική Αγορά;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα θα δεις και θα ακούσεις κάτι πολύ ενεργητικό και groovy από εμένα μέσα σε μια ώρα σετ, το οποίο ξεκίνησα να το ετοιμάζω από τώρα, ώστε να βγει έτσι όπως πρέπει να βγει στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Το Kapani είναι ένα ιστορικό project για την ηλεκτρονική μουσική καθώς δινει την ευκαιρία σε αρκετούς ντόπιους καλλιτέχνες να ακουστούνε μέσα από τη μουσικής τους. Επίσης, η τοποθεσία το κάνει μοναδικό και για τον κόσμο αλλά και για τους καλλιτέχνες.

Nico Repits

Για το φετινό Kapani Project έχουμε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Θα διηγηθούμε ιστορίες μέσα από την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική και θα κάνουμε μια διαδρομή που θα περάσει από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, καταλήγοντας σε ένα έντονο χορευτικό ξεφάντωμα.
Έχουμε την τιμή και τη χαρά να είμαστε για δεύτερη φορά προσκεκλημένοι σε αυτό το φεστιβάλ! Αδιαμφισβήτητα, ο τρόπος που το Kapani Project μπλέκει τον παλμό της αγοράς στο κέντρο της πόλης, με τις τέχνες της, είναι μοναδική. Επίσης, για εμάς σηματοδοτεί την επιστροφή στις αστικές συναυλίες και ανυπομονούμε να βρεθούμε on stage στις 6 Οκτώβρη.

Μίμης Νικολόπουλος

Το Kapani Project είναι ένα από τα καλύτερα outdoors (και όχι μόνο) events της χώρας με μουσική και καλλιτεχνική αντίληψη η οποία δίνει την ευκαιρία τόσο σε νέους djs και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους όσο και στο κοινό να έρθει σε επαφή με καινούρια ακούσματα.
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που συμμετέχω για δεύτερη φορά.
Expect from me χορευτική μουσική από ένα ευρύτερο φάσμα της House, Techno και Disco με κάποια δικά μου καινούργια tracks να ακούγονται για πρώτη φορά.

Lex

Στο φετινό Kapani Project, οι ακροατές μπορούν να περιμένουν από εμένα ένα σετ γεμάτο ενέργεια και ρυθμούς από τη σκηνή της Afro House και Afro Tech. Οι ήχοι μου συνδυάζουν παραδοσιακά αφρικανικά στοιχεία με σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας έναν συναισθηματικό και χορευτικό ταξίδι που αγγίζει την ψυχή.
Όσον αφορά το φεστιβάλ, πιστεύω ότι η διοργάνωση του Kapani Project είναι μοναδική, καθώς εκτυλίσσεται στην καρδιά της Ιστορικής Αγοράς της Θεσσαλονίκης, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συνδέσουμε την παράδοση με το σύγχρονο αστικό τοπίο. Είναι πραγματικά τιμή μου να συμμετέχω σε ένα τόσο ξεχωριστό γεγονός που προβάλλει την πόλη και την καλλιτεχνική έκφραση με τόσο αυθεντικό τρόπο.

Ανυπομονώ να παίξω για το κοινό του Kapani και να μοιραστώ την αγάπη μου για τη μουσική.

Άννα-Μαρία Παπαγιάννη

Το Kapani Project είναι κάτι παραπάνω από μια μουσική γιορτή, η οποία υμνεί τις τέχνες και που έρχεται να δώσει παλμό στα δρώμενα της συμπρωτεύουσας. Το κοινό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο όχι μόνο να βιώσει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, αλλά πάνω από όλα να συνδεθεί με την κουλτούρα και τον πολιτισμό που προάγει η πόλη, μέσα από τις μελωδίες και τα performances και να λικνιστεί σε ξέφρενους ρυθμούς.
Το κοινό θα πρέπει να περιμένει από εμάς μια μουσική εμπειρία γεμάτη ενέργεια και ρυθμό. Με house ήχους εμπλουτισμένους με groovy και disco στοιχεία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει!

Irena & Yota

Γιατί πρέπει να παρευρεθεί φέτος κάποιος στο Καπάνι; Τι το ξεχωριστό θα δούμε στη φετινή διοργάνωση;

Το φετινό Kapani Project προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δει κάποιος την Αγορά Καπάνι να μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό χώρο όπου διάφορες μορφές τέχνης συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται. Από live εμφανίσεις και DJ sets μέχρι πρωτότυπες performances και παραστατικές τέχνες, το φεστιβάλ φέρνει μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική εμπειρία που εμπλουτίζει το κέντρο της πόλης. Μια ιδιαίτερη προσθήκη φέτος είναι οι εκθέσεις από καταξιωμένους εικαστικούς όπως η Αναστασία Γιατροπούλου και ο Σάββας Ζημαντάκος, οι οποίες εμπλουτίζουν το πρόγραμμα με έργα που ενσωματώνουν τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία μέσα στο αστικό περιβάλλον της αγοράς.

Λάζαρος Αλληλόμης, Project Μanager

Το Kapani Project φέτος δεν είναι μόνο μουσική και ψυχαγωγία. Είναι μια γιορτή που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη τέχνη σε μια πολυσυλλεκτική εμπειρία. Κάθε επισκέπτης θα μπορέσει να ζήσει την τέχνη με έναν νέο, βιωματικό τρόπο, είτε μέσα από τις εκθέσεις είτε μέσα από τις ζωντανές παραστάσεις που θα δώσουν ζωή στα στενά της αγοράς. Αυτή η ποικιλία καλλιτεχνικών δράσεων καθιστά το φετινό Kapani Project ακόμα πιο ξεχωριστό, ενώ ο συνδυασμός τους προσφέρει μια πλούσια, πολιτιστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Το εκπληκτικό lineup στη 7η εκδοχή της διοργάνωσης παρουσιάζει καλλιτέχνες που είναι στην κορυφή των Ελληνικών Φεστιβάλ και όχι μόνο. Οι Billie Kark, Alkyone, Cilia Kartali, George Avramidis, Mimi Nikolopoulos, Nicolas Duvoisin, Maarkk, Lex (Athens), Anna Maria Papagianni και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες θα γεμίσουν τα 3 μουσικά stages. Tο main stage θα φιλοξενήσει τις live μπάντες, ενώ το alternative stage και το νέο μας fusion stage τους djs οι oποίοι θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, μέσα από ένα ευρύ φάσμα της electronica και όχι μόνο.

Κων/νος Τίκης, Διοργανωτής & Διευθυντής Παραγωγής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Εξοδος Πριν 2 εβδομάδες
7ο Kapani Project: Η φετινή διοργάνωση μεγαλώνει!
ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙαπό 05/10 έως 06/10
Περισσότερα Θέματα Entertainment
24 / position1: 222 / position2: 604
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb