CELEBS

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Ως μπαμπάς είναι υπέροχος

Η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 23 της

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2024
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Ως μπαμπάς είναι υπέροχος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Χρύσα Μιχαλοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno».

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Ταμπού», ρωτήθηκε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και τον γιο τους, Κίμωνα-Iωάννη.

«Ο γιος μου είναι δύο ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες και να το μοιραζόμαστε. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Δείτε το σημείο στο 1.24:

Στη συνέχεια σημείωσε: «Ζορίστηκα πολύ όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες μου που ήμουν έγκυος. Δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί εγώ δεν είχα ανεβάσει κάτι, δεν είχα δείξει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ προσωπική στιγμή για εμένα και την προστάτευα όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι καλό να μην παρεμβαίνουμε σε στιγμές που κάποιος έχει επιλέξει να είναι προσωπικές».

Όσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η ηθοποιός σχολίασε: «Ο Λεωνίδας ως μπαμπάς είναι υπέροχος, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος, γενικά, οπότε ό,τι και να έκανε θα το έκανε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί γονείς» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε το σημείο στο 07.40:

Χρύσα Μιχαλοπούλου
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 246 / position2: 3583
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb