CELEBS

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα χυδαία σχόλια ‑ «Κω@@γερε να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη»

Εξερράγη ο Γιώργος Παπαδάκης για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η εκπομπή στα social media

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2024
Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τα χυδαία σχόλια ‑ «Κω@@γερε να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη»

Απάντηση σε όσους τον «βομβάρδισαν» με αρνητικά σχόλια στα social media έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Πέμπτης (19/9) μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά: «θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, μακριά από εμάς η τοξικότητα. Αυτή η εκπομπή έχει αποδείξει ότι δεν ασχολείται ούτε με άλλες εκπομπές ούτε με πρόσωπα ούτε χαρακτηρίζει ούτε τίποτα. Υπάρχει το TikTok, το Facebook, το Instagram και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αρέσκονται να κάνουν σχόλια και μάλιστα καυστικότατα. Εγώ προσωπικά ούτε Γιώργος Παπαδάκης ούτε το Facebook ούτε Instagram ούτε TikTok έχω και είμαι κατά αυτής της τοξικότητας που υπάρχει εκεί».

«Κάναμε χθες ένα ρεπορτάζ μετά από αυτή την περίπτωση του δυστυχή που πήγε να βγάλει τα πράγματα του από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και έκλεισε η πόρτα. Εδώ, λοιπόν, αποφασίσαμε όλοι μαζί στη σύσκεψη να κάνουμε αναπαράσταση. Ο Λάζος Μαντικός φρόντισε να πάρει άδεια από τα ΚΤΕΛ, μάλιστα ήταν δική του ιδέα, για να μας κάνει πλήρη αναπαράσταση. Αυτό μεταφράστηκε ως ότι εγώ «υποχρέωσα τον Λάζο» και «δεν ντρέπομαι λιγάκι», «ο απαράδεκτος», «ο κω…γερος» και «σήκω φύγε ρε, σε βαρεθήκαμε» και «τι του ‘κανες του παιδιού και δεν ντρέπεσαι, να του ζητήσεις δημόσια συγνώμη». Μακριά από εμάς η τοξικότητα, κυρίες και κύριοι», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 514 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb