CELEBS

Χρήστος Μάστορας: Απρόσμενο περιστατικό σε συναυλία – Θαυμάστρια «όρμησε» επάνω του!

Η αντίδραση του τραγουδιστή

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2024
Χρήστος Μάστορας: Απρόσμενο περιστατικό σε συναυλία – Θαυμάστρια «όρμησε» επάνω του!

Κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Λεμεσό της Κύπρου, ο Χρήστος Μάστορας έζησε μια απρόσμενη και άβολη στιγμή. Μία θαυμάστριά του αποφάσισε να ανεβεί στη σκηνή και να τον αγκαλιάσει τον τραγουδιστή και frontman του συγκροτήματος Melisses, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ τραγουδούσε, η γυναίκα πλησίασε με φόρα και του «όρμηξε» αιφνιδιάζοντάς τον. Από τη δύναμη με την οποία έπεσε πάνω του, μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας φαίνεται να μετακινείται από τη θέση του, ενώ ενδεικτικό είναι πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει ούτε ο ίδιος, ούτε οι άνθρωποι της ασφαλείας μέχρι να είναι αργά.

Πώς σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας το περιστατικό

Αμέσως μετά την είσοδό της, ήρθαν τρεις για να κατεβάσουν τη θαυμάστρια από τη σκηνή. Παρά την ξαφνική αυτή εισβoλή και το αρχικό σοκ, ο Χρήστος Μάστορας διατήρησε την ψυχραιμία του και αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, λέγοντας: «Σπονδυλική στήλη, φιλάκια», γελώντας την ίδια ώρα.

@xeniakyriakou #mastoras #pattixeioamfitheatro ♬ original sound - Xenia 🌓

Στη σύντομη διακοπή που μεσολάβησε, ακούστηκαν ορισμένα γέλια από το κοινό, και ο Χρήστος Μάστορας συνέχισε τη συναυλία χωρίς διακοπή, δείχνοντας πως ακόμα και σε απρόβλεπτες καταστάσεις διατηρεί την ευγένεια και την ψυχραιμία του.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb