ENTERTAINMENT

Η λατρεμένη σταρ που δεχόταν bullying στο σχολείο κι αναγκάστηκε να κάνει μαθήματα στο σπίτι

Ακόμα και οι διάσημοι είχαν δυσκολίες και προβλήματα μεγαλώνοντας

Η λατρεμένη σταρ που δεχόταν bullying στο σχολείο κι αναγκάστηκε να κάνει μαθήματα στο σπίτι
collage

Η Christina Aguilera κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα ως επίδοξη τραγουδίστρια. Έκανε επιτυχίες όπως τα "What A Girl Wants", "Genie In A Bottle" και "Beautiful" μετά από ένα πέρασμα σε ένα δημοφιλές σόου της Disney ως έφηβη. Ήταν επίσης κριτής του γνωστού ριάλιτι τραγουδιού «The Voice».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η Christina Aguilera είναι μια βραβευμένη τραγουδοποιός και τραγουδίστρια που εκπαιδεύτηκε στο σπίτι, αντί να τελειώσει την εκπαίδευσή της στο σχολείο.

Η Christina Aguilera γεννήθηκε από τους Fausto Xavier Aguilera και Shelly Loraine Fidler στο Staten Island της Νέας Υόρκης στις 18 Δεκεμβρίου 1980. Η πρώιμη ζωή της δεν ήταν συνηθισμένη και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες σχετικά με την εκπαίδευσή της. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, η Shelly μετακόμισε στο Ρότσεστερ της Πενσυλβάνια με τις δύο κόρες της, όπου ξεκίνησαν μια νέα ζωή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Christina ανέπτυξε ενδιαφέρον για τη μουσική βιομηχανία. Ήταν ένα προικισμένο παιδί και κληρονόμησε τις ικανότητες της μητέρας της, που ήταν πιανίστρια και βιολονίστρια. Δεν πέρασε πολύς καιρός όταν άρχισε να συμμετέχει σε τοπικούς διαγωνισμούς ταλέντων κατά τη διάρκεια του δημοτικού σχολείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως δεν είδαν όλοι με καλό μάτι την εξέλιξή της ... Οι περισσότεροι από τους γονείς και τους συμμαθητές της ζήλευαν την εξαιρετική φωνή και τη φήμη της Aguilera. Συχνά την εκφοβίζανε και της έκαναν σκληρό bullying στο σχολείο. Τότε ήταν που η μητέρα της αποφάσισε να συνεχίσει το σχολείο στο σπίτι, ώστε να προσηλωθεί στους στόχους της. Ναι, μια γνωστή τραγουδίστρια, όπως η Christina Aguilera δέχθηκε τόσο bullying στην 9η τάξη, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και να ξεκινήσει την εκπαίδευση στο σπίτι.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

Δυστυχώς, ακόμα κι όταν έγινε διάσημη και παγκοσμίως γνωστή, η Christina συνέχισε να δέχεται bullying...αυτή τη φορά από άλλους σταρ που την κορόιδευαν μέσα από τους στίχους τους, όπως η P!nk και ο Eminem ή μέσω fat shaming όπως η Kelly Osbourne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2112 / position2: 2842
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb