ENTERTAINMENT

Πώς η Jessica Alba ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας της και έγινε πετυχημένη ηθοποιός και enterpreneur

Παρά τα προβλήματα υγείας, η Jessica Alba είχε πάθος για την ηθοποιία από πολύ μικρή ηλικία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς η Jessica Alba ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας της και έγινε πετυχημένη ηθοποιός και enterpreneur
@jessicaalba

Η Jessica Alba, μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς και επιχειρηματίες του Χόλιγουντ, γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1981, στο Πομόνα της Καλιφόρνια. Η παιδική της ηλικία δεν ήταν εύκολη, και η πορεία της προς τη δόξα ήταν γεμάτη προκλήσεις και δυσκολίες, που όμως διαμόρφωσαν την προσωπικότητά της και την οδήγησαν στην κορυφή της showbiz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alba μεγάλωσε σε μια εργατική οικογένεια με μεικτές καταβολές: ο πατέρας της είχε μεξικανική καταγωγή, ενώ η μητέρα της ήταν γαλλικής και δανέζικης καταγωγής. Από μικρή αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, που περιελάμβαναν άσθμα, πνευμονία και άλλες αναπνευστικές λοιμώξεις.

Ήταν νοσηλευόμενη πολλές φορές κατά την παιδική της ηλικία, γεγονός που την απομόνωσε από τους συνομήλικούς της.

Αυτό, όπως έχει παραδεχτεί, τη βοήθησε να αναπτύξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ανθεκτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τα προβλήματα υγείας, η Alba είχε πάθος για την ηθοποιία από πολύ μικρή ηλικία. Σε ηλικία 12 ετών, παρακολούθησε τα πρώτα της μαθήματα υποκριτικής, κάτι που της άνοιξε τον δρόμο για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ο πατέρας της, παρά το ότι ήταν αυστηρός και επιφυλακτικός για τη βιομηχανία του θεάματος, την υποστήριξε και την ενθάρρυνε να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Στα 13 της χρόνια, η Alba κέρδισε τον πρώτο της ρόλο στην ταινία Camp Nowhere (1994), και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές όπως το The Secret World of Alex Mack και Flipper.

Η πραγματική της αναγνώριση ήρθε το 2000, όταν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Dark Angel, που της χάρισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Πέρα από το ταλέντο της ως ηθοποιός, η Alba αποδείχτηκε και εξαιρετική επιχειρηματίας. Το 2011 ίδρυσε την εταιρεία The Honest Company, μια επιχείρηση που παράγει βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για παιδιά και την οικογένεια. Η εταιρεία γνώρισε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας σε αποτίμηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 276 / position2: 500
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb