CELEB STYLE

Όλες τα έχουμε στη ντουλάπα μας: Aυτό είναι το outfit που φορούν όλες οι διάσημες τώρα

Εύκολο, ιδανικό για όλη τη μέρα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όλες τα έχουμε στη ντουλάπα μας: Aυτό είναι το outfit που φορούν όλες οι διάσημες τώρα
collage

Το τζιν και το σακάκι είναι ένας κλασικός συνδυασμός που έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο "go-to" outfit, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας, ιδιαίτερα ανάμεσα στις διάσημες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα τζιν και ένα σακάκι στη ντουλάπα της, κι αυτό γιατί αποτελούν έναν διαχρονικό συνδυασμό που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε περίσταση - ακόμα και οι διάσημες, με τις τεράστιες ντουλάπες - βλέπε Sienna Miller, Zoe Kravitz.

Οι διάσημες λατρεύουν να τον φορούν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, συνδυάζοντας το casual στιλ του τζιν με την πιο κομψή αίσθηση του σακακιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από oversized σακάκια που προσδίδουν μία πιο χαλαρή, μοντέρνα αισθητική, μέχρι πιο εφαρμοστά που δίνουν έναν επαγγελματικό αέρα, αυτό το look μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γούστο και περίσταση. Στην ουσία, το τζιν και το σακάκι συνθέτουν ένα από τα πιο ευέλικτα σύνολα, που μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με τα σωστά αξεσουάρ ή παπούτσια. Από sneakers για μια casual έξοδο μέχρι ψηλοτάκουνα για κάτι πιο επίσημο, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για κάθε στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 252 / position2: 560
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb