CELEBS

Δημήτρης Σκουλός: «Στερήθηκα τα παιδάκια μου, μου στοίχισε πάρα πολύ»

«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής είμαστε εδώ και το παλεύουμε» ... εξηγεί, επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2024
Δημήτρης Σκουλός: «Στερήθηκα τα παιδάκια μου, μου στοίχισε πάρα πολύ»

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη το πρωινό της Τετάρτης στο Μεγάλο Κανάλι. Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ακολουθούν με τη σύζυγο του αλλά και την τηλεοπτική του αποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δύσκολα διατηρείται ο έρωτας μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Το μυστικό είναι να αγαπάει ο ένας τον άλλο και να κάνεις ένα βήμα πίσω, ειδικά όταν θυμώνεις για οτιδήποτε. Ζούμε σε μια εποχή που είναι όλα πολύ γρήγορα, δημιουργούνται πάρα πολύ εύκολα τα νεύρα και ο κόσμος χωρίζει πολύ εύκολα γιατί δεν έχει υπομονή. Ο κόσμος θεωρεί ότι «χωρίζω και ξαναφτιάχνω τη ζωή μου». Δεν είναι τόσο απλό».

«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής «είμαστε εδώ και το παλεύουμε» γιατί το εύκολο να φύγεις, το δύσκολο είναι να μείνεις. Εννοείται πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές, όταν ένας άνθρωπος είναι μαζί με τον άλλο 20 χρόνια. Βέβαια υπάρχουν στιγμές αλλά κάνεις ένα βήμα πίσω και τα ξαναβρίσκεις. Εμείς είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν εμφανιζόμαστε στα social media κάθε μέρα μέρα όταν πολλές φορές βλέπουμε ζευγάρια να διαφημίζουν τον έρωτα τους και την άλλη μέρα… διαφημίζουν έναν άλλο έρωτα και μετά από κάποιους μήνες… έναν άλλο έρωτα. Εμείς είμαστε από την άλλη πλευρά. Δεν διαφημίζουμε αυτό που έχουμε, χαιρόμαστε αυτό που έχουμε».

«Φέτος χωρίς να κάνω τηλεόραση βλέπω κατ’ αρχάς τα παιδάκια μου τα Σαββατοκύριακα και είναι πολύ σημαντικό. Ένα χρόνο τα στερήθηκα. Έβλεπα τα παιδάκια από φωτογραφίες που μου έστελνε η γυναίκα μου. Κάτι που μου στοίχισε πάρα πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 453 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb