ENTERTAINMENT

Η κόντρα της Cameron Diaz με την Kate Hudson για τα μάτια ενός άντρα

Όταν οι δυο διάσημες ξανθιές είχαν διαμάχη για έναν έρωτα

Η κόντρα της Cameron Diaz με την Kate Hudson για τα μάτια ενός άντρα
collage

Η Cameron Diaz και η Kate Hudson έχουν ξανθά μαλλιά, όμορφη εμφάνιση και επιτυχημένες καριέρες στο Χόλιγουντ. Οι δυο τους μοιράζονται επίσης το ίδιο γούστο στους άντρες... αφού και οι δύο έπεσαν στα «δίχτυα» του Alex Rodriguez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς ξεκίνησε η φημολογούμενη διαμάχη της Diaz και του Hudson για τον A-Rod;

Πριν υπάρξει ο Alex Rodriguez, υπήρχε ο Justin Timberlake. Ένα χρόνο αφότου ο Timberlake εγκατέλειψε την Britney Spears, έβγαινε με την Cameron Diaz για τέσσερα χρόνια. Τα πράγματα έγιναν αρκετά έντονα πριν χωρίσουν το 2007. Ωστόσο, ο Timberlake δεν έχασε χρόνο κλαίγοντας... Αντίθετα, φέρεται να προχώρησε με την Kate Hudson. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μια ερωτική σύνδεση για ένα χρόνο.

View this post on Instagram

A post shared by Yankees History (@nyyhistory)

Ωστόσο, το 2008, η Hudson προχώρησε στον Rodriguez και τους είδαν να έρχονται πολύ κοντά στο Μαϊάμι. Τους επόμενους μήνες, βρισκόταν παντού με τον A-Rod στο πλάι. «Ήταν μια αλλαγή να έχεις μια κοπέλα που πάντα ήθελε να είναι μπροστά στην κάμερα», είπε μια πηγή στο Us Weekly. «Ο Άλεξ ήθελε κάποια που ενδιαφερόταν περισσότερο για την οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας σχέσης από το να φτιάξει απλώς το προφίλ της».

Και τώρα έρχεται η Diaz. Αυτή και ο A-Rod εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί να χορεύουν σε ένα πάρτι πριν από το Super Bowl τον Φεβρουάριο του 2010. Υπήρχε ήδη παρελθόν μεταξύ της Diaz και της Hudson γύρω από τον Timberlake, αλλά τα πράγματα έγιναν ...θερμότερα για τον Rodriguez. Η Diaz ήταν το αντίθετο της Hudson, που σπάνια εμφανιζόταν σε αγώνες και κρατούσε τη σχέση τους εξαιρετικά ιδιωτική. Ωστόσο, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011, το παιχνίδι είχε τελειώσει για την DIaz και τον Rodriguez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις ένα μήνα αφότου επιβεβαίωσε τελικά ότι έβγαιναν, η σχέση του Alex Rodriguez με την Cameron Diaz είχε τελειώσει. Η Cam ήταν πληγωμένη και αποκαρδιωμένη, αλλά η Hudson πανηγύριζε, αφού είχε υποστεί κατάρρευση όταν έμαθε ότι η Diaz έβγαινε με τον πρώην της και πίστευε ότι συνδέθηκε με τον A-Rod μόνο για να την τσιγκλήσει που τα είχε με τον Justin Timberlake. «Η Kate πιστεύει ότι είναι αντίποινα, καθαρά και απλά», είπε μια πηγή.

«Η Kate μισεί την Cameron», είπε μια άλλη πηγή στο Page Six, ότι η Hudson καυχιόταν ότι θα έπαιρνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Nine», αντί της Diaz, η οποία φέρεται να ήθελε πολύ τον ρόλο. «Η Kate πιστεύει ότι η Cameron είναι μια ηλικιωμένη ηθοποιός που αγωνίζεται να παραμείνει σέξι και ωραία», είπε η πηγή. Η Diaz προφανώς βρήκε τους ισχυρισμούς της Hudson ξεκαρδιστικούς. «Πιστεύει ότι είναι ένα αστείο πως η Kate είναι έξαλλη... Η Kate στενοχωριέται μόνο επειδή μισεί να είναι single», ισχυρίστηκε ένας φίλος της Diaz.

Ωστόσο, φαίνεται ότι, μέχρι το 2012, οι δυο τους είχαν «θάψει το τσεκούρι» ... Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν στο πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair εκείνη τη χρονιά. Οι δύο εχθροί προφανώς αγκαλιάστηκαν και κουβέντιασαν πίνοντας σαμπάνια. Και το 2013, η Diaz μίλησε για την «καλή της φίλη» Hudson σε συνέντευξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 96 / position2: 3251
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb