ΜΟΔΑ

Οι Γαλλίδες ντύνονται 90`s: Πώς να το κάνεις σωστά

Η δεκαετία του 90 έχει πολλά στυλ και κυρίως, τρικλοποδιές
Από το NEWSROOM
Οι Γαλλίδες ντύνονται 90`s: Πώς να το κάνεις σωστά
collage

Η δεκαετία του 90 έχει πολλά στυλ και κυρίως, τρικλοποδιές - Πώς να τις αποφύγεις σε αυτό το γαλλικό στυλ. Σκέψου μινιμαλισμό. Το γαλλικό στυλ, όπως πάντα, βασίζεται στην ποιότητα και την ουσία. Αυτή η επιστροφή στο 90s στυλ, με μια μίνιμαλ προσέγγιση, αποδεικνύει ότι οι Γαλλίδες γνωρίζουν πώς να προσαρμόζουν παλιές τάσεις στο σήμερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γαλλική μόδα ανέκαθεν θεωρούνταν πρότυπο κομψότητας και διαχρονικής αισθητικής. Τα τελευταία χρόνια, όμως, οι Γαλλίδες έχουν στραφεί σε μια συγκεκριμένη τάση: την αναβίωση του 90s στυλ, προσαρμόζοντας το στις σημερινές απαιτήσεις με έναν πιο λιτό και μινιμαλιστικό τρόπο.

Τα στενά τζιν είναι το κεντρικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Τα κλασικά straight-leg ή skinny jeans του 90s επιστρέφουν δυναμικά, προσφέροντας ένα διαχρονικό look που αναδεικνύει τη φιγούρα με λεπτότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν φορέσεις prints, φέτος φρόντισε να είναι λεοπάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Léna Farouil (@lenafarl)

Συμπληρώνοντας το look, τα μπλουζάκια είναι απλά και χωρίς υπερβολές. Χωρίς στάμπες, χωρίς περίπλοκα μοτίβα – μόνο καθαρές, μονόχρωμες μπλούζες από βαμβάκι σε γήινους τόνους ή ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο, και το μπεζ.

Το παλτό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική γκαρνταρόμπα. Το κλασικό μακρύ παλτό, σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το camel, το γκρι ή το μαύρο, προσδίδει φινέτσα χωρίς να τραβάει την προσοχή. 

View this post on Instagram

A post shared by Salomé Mory (@salome.mory)

Η επιλογή των παπουτσιών συμβαδίζει με το γενικότερο μίνιμαλ στυλ. Οι Γαλλίδες προτιμούν χαμηλά μποτάκια ή μπαλαρίνες, που συνδυάζουν άνεση και στυλ. Είτε πρόκειται για δερμάτινα μποτάκια σε μαύρο ή καφέ, είτε για απλές μπαλαρίνες, τα παπούτσια αποπνέουν κομψότητα χωρίς φανταχτερές λεπτομέρειες ή περιττά στολίδια.

Σε αντίθεση με τις έντονες τάσεις των τελευταίων δεκαετιών, οι Γαλλίδες επιλέγουν ρούχα χωρίς μοτίβα και στάμπες.

Η μονοχρωμία είναι βασικό στοιχείο της σύγχρονης γαλλικής αισθητικής. Ένα outfit με έναν μόνο τόνο, ή με αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής παλέτας, προσφέρει μια επιτηδευμένη απλότητα που είναι χαρακτηριστικό της γαλλικής μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 4 / position2: 493
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb