ENTERTAINMENT

Ο ροκ σταρ που έκανε παιδί με άλλη γυναίκα ‑ενώ είναι παντρεμένος‑ και το TikTok «πήρε φωτιά»

Απάτησε τη γυναίκα του και άφησε έγκυο την ερωμένη του

Ο ροκ σταρ που έκανε παιδί με άλλη γυναίκα ‑ενώ είναι παντρεμένος‑ και το TikTok «πήρε φωτιά»
collage

Η φιλικότητα του Dave Grohl (σ.σ. FooFighters, Nirvana)προς το αντίθετο φύλο φέρεται να ήταν ένα ζήτημα στο γάμο του για χρόνια - πολύ πριν παραδεχτεί ότι απάτησε τη γυναίκα του και καλωσόρισε ένα μωρό με άλλη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Dave Grohl (@davestruestories)

Ο 55χρονος frontman των Foo Fighters έκανε τη συγκλονιστική ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα, με την οποία έριξε τη βόμβα ότι είχε «παραστρατήσει» στον 21χρονο γάμο του με τη Jordyn Blum, με μια άγνωστη γυναίκα, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο την τέταρτη κόρη του.

Ενώ ο Groh; είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της γυναίκας και των παιδιών του, πηγές διέρρευσαν ότι η «φλερταρίστικη συμπεριφορά» του ήταν ήδη λόγος διαμάχης στη σχέση του.

Και ενώ οι θαυμαστές και η Jordyn έμειναν έκπληκτοι με τη «βόμβα», ο στενός κύκλος του ζευγαριού δεν ήταν απαραίτητα σοκαρισμένος. «Συνεχίζουμε να διαβάζουμε ξανά και ξανά πόσο σοκαρισμένοι είναι όλοι γιατί ο Ντέιβ υποτίθεται ότι ήταν ο «καλός τύπος», ο ροκ σταρ που δε χρειαζόταν να κάνει αυτά τα πράγματα», είπε στο People μια πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού. «Και οι άνθρωποι είναι τρελοί για τον τύπο, αλλά υπάρχει και η πλευρά του rockstar».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδιστής του "Times Like These" έριξε το διπλό σοκ σε μια μακροσκελή δήλωση την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. «Έγινα πρόσφατα πατέρας μιας νέας κόρης, που γεννήθηκε εκτός γάμου», μοιράστηκε ο Grohl μέσω Instagram. «Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι 'αυτήν. Αγαπώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους».

Τα σημάδια που έδειχναν πιθανή ταραχή στον παράδεισο μεταξύ του Grohl και της Jordyn ήταν εμφανή τους τελευταίους μήνες. Εθεάθη χωρίς τη βέρα της τον Αύγουστο — λίγες εβδομάδες πριν από τη δημόσια ομολογία του. Ωστόσο, ήταν μαζί στο πρωτάθλημα τένις του Wimbledon στις 2 Ιουλίου.

Παράλληλα, πολλές νεαρές γυναίκες στο Tiktok δείχνουν την αγανάκτησή τους με το περιστατικό, μέσα από διάφορα βίντεο.

@eemmaaa.444 i had so much respect for him too :( #davegrohl #foofighters #fyp #xyzabc ♬ everlong - 𖤐۪ · ꫝꪖꪀ 🌺 . ་ ˖ ׂ
@ssexxiness why #davegrohl ♬ Everlong - Foo Fighters
@h34rt.shap3d.b0x #davegrohl #foofighters #nirvana #davegrohlsupremacy ♬ My Hero - Foo Fighters
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2223 / position2: 2882
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb