ENTERTAINMENT

Ο ηθοποιός που όταν έφυγε η αρραβωνιαστικιά του για δουλειά, αυτός παντρεύτηκε μια άλλη

Ένα πασίγνωστο ζευγάρι των 00ς και το «ερωτικό τρίγωνο» από πίσω

Ο ηθοποιός που όταν έφυγε η αρραβωνιαστικιά του για δουλειά, αυτός παντρεύτηκε μια άλλη
collage

Η Angelina Jolie πριν παντρευτεί τον Brad Pitt ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και μουσικό Billy Bob Thornton για τρία χρόνια, από το 2000 έως το 2003.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο 44χρονος ηθοποιός Billy Bob Thornton παντρεύτηκε την πρώην συμπρωταγωνίστριά του Angelina Jolie το 2000, κανείς δεν ξαφνιάστηκε περισσότερο από την αρραβωνιαστικιά του, την ηθοποιό Laura Dern.

View this post on Instagram

A post shared by Rock n’ Roll (@therocknrolldiaries)

Η Dern και ο Thornton ήταν μαζί δύο χρόνια και σχεδίαζαν τον γάμο τους όταν η Dern έφυγε για να γυρίσει μια ταινία. Σύμφωνα με αυτήν, δεν άκουσε ποτέ ξανά τον Thornton:

«Έφυγα από το σπίτι μας για να δουλέψω σε μια ταινία και ενώ έλειπα, ο φίλος μου παντρεύτηκε και δεν έχω ξανακούσει νέα του. Είναι σαν ξαφνικός θάνατος. Για κανέναν δεν υπήρξε κανένα κλείσιμο ή σαφήνεια...», είχε πει η Dern στον Τύπο τότε.

Η Jolie και ο Thornton παντρεύτηκαν σε μια τελετή έκπληξη στο Λας Βέγκας και ήταν μαζί μέχρι το 2003. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, το ζευγάρι σόκαρε το κοινό με τα τατουάζ ζευγαριών και φορώντας ο ένας το αίμα του άλλου στο λαιμό τους σε μορφή μενταγιόν. Από την πλευρά του, ο Thornton δεν παραδέχτηκε ποτέ την αδικία ούτε ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Dern για τον τρόπο που τελείωσε η σχέση τους, λέγοντας μόνο: «Άλλοι μπορεί να πουν ότι άφησες το κορίτσι και παντρεύτηκες κάποια άλλη... Αλλά έκανε ευτυχισμένο εμένα και κάποια άλλη. Λυπάμαι που προκάλεσε πόνο...»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2253 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb