ENTERTAINMENT

O πρώτος σύζυγος της JLO μιλά για τη σχέση τους

Και λέει πως οι σχέσεις της πρώην γυναίκας του έχουν ένα κοινό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O πρώτος σύζυγος της JLO μιλά για τη σχέση τους
collage

Μπορούμε σίγουρα να πούμε πως η Jennifer Lopez προσπαθεί πολύ για να βρει την παντοτινή αγάπη. Με πρόσφατο τον χωρισμό της για δεύτερη φορά από τον Βen Affleck, τα media έψαξαν προηγούμενες της σχέσεις για δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώτος σύζυγος της Jennifer Lopez, Ojani Noa, μίλησε για τον βραχύβιο γάμο τους και την προοπτική του για το γιατί τελείωσε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, αλλά η ένωση κράτησε μόνο 11 μήνες. Ο Noa, ένας σερβιτόρος που γεννήθηκε στην Κούβα εκείνη την εποχή, ισχυρίζεται ότι υποστήριξε τη Lopez στην αρχή της καριέρας της, αντιμετωπίζοντας τα άγχη και τις ανασφάλειές της, αλλά ένιωθε ότι εκείνη απομακρυνόταν καθώς η φήμη της μεγάλωνε.

«Μπορώ να σας πω από τη δική μου εμπειρία, είχαμε διαφωνίες στο αυτοκίνητο και μετά 20 λεπτά αργότερα, θα έπρεπε να καθίσουμε και να προσποιηθούμε ότι όλα ήταν καλά oπότε φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο γινόταν και με τον τελευταίο της σύζυγο εξ ου και το περίεργο πρόσωπο του Affleck στις φωτογραφίες», είπε, σε σχέση με τις πολλές φωτογραφίες του Affleck που φαίνεται κακόκεφος στις φωτογραφίες με τη JLO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τον χωρισμό τους, η Noa διαχειριζόταν το εστιατόριο της Lopez για ένα μικρό χρονικό διάστημα, προτού χαλάσει και η επαγγελματική τους σχέση. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις, ο ίδιος μοιράστηκε ότι ένιωθε λυπημένος όταν τελείωσε ο γάμος τους, αλλά δεν έχει κακία απέναντί ​​της.

Οι σχέσεις της Jennifer Lopez έχουν καλυφθεί ευρέως όλα αυτά τα χρόνια. Μετά τη Noa, παντρεύτηκε τον Cris Judd το 2001, έναν χορευτή που γνώρισε στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο. Αυτός ο γάμος έληξε το 2002, μετά από λιγότερο από δύο χρόνια. Στη συνέχεια, ξεκίνησε μια σχέση με τον Ben Affleck, η οποία κέρδισε σημαντική προσοχή στα μέσα ενημέρωσης. Αν και αρραβωνιάστηκαν, ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω υπερβολικής πίεσης από τα μέσα ενημέρωσης και τελικά χώρισαν το 2004​.

Ο τρίτος γάμος της Lopez ήταν με τον τραγουδιστή Marc Anthony το 2004 και απέκτησαν δίδυμα μαζί πριν χωρίσουν το 2011.

Η σχέση τους ήταν επίσης γόνιμη και επαγγελματικά, με κοινές εμφανίσεις και συνεργασίες. Μετά τον Anthony, η JLO έβγαινε με τον χορευτή της Casper για μερικά χρόνια, αν και η διαφορά ηλικίας τους και τα διαφορετικά στάδια της ζωής τους οδήγησαν τελικά σε χωρισμό​.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη curators of pop culture (@deuxmoi)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 130 / position2: 857
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb