CELEBS

Φαίη Σκορδά – Απίστευτη γκάφα στην κουζίνα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο: «Δε θα πάει καλά αυτό»

`Ω, ρε φίλε! Συγνώμη! Γαμ…` αναφώνησε η Φαίη Σκορδά μόλις συνειδητοποίησε τη μαγειρική της γκάφα!

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 16, 2024
Φαίη Σκορδά – Απίστευτη γκάφα στην κουζίνα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο: «Δε θα πάει καλά αυτό»

Για πρώτη φορά στο νέο της πλατό, αυτό του Buongiorno στο MEGA, υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά τον Δημήτρη Σκαρμούτσο το πρωινό της Δευτέρας. Από νωρίς, ωστόσο, φάνηκε να μην ξεκινάει με τον ιδανικότερο τρόπο η πρώτη αυτή τηλεοπτική τους μαγειρική συνύπαρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αυτό καθώς και η Φαίη Σκορδά έμελλε να κάνει ένα λάθος το οποίο παρ’ ολίγον να στοιχίσει ιδιαίτερα στην πρώτη συνταγή του γνωστού μάγειρα για τη νέα σεζόν. «Βάλε κονιάκ, βάλε λίγο βουτυράκι. Πάμε, δώσε πόνο» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος την ώρα που ανακάτευε το κατσαρολάκι του.

Ο σεφ εννοούσε, όμως, να προσθέσει η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης το βούτυρο στο μείγμα που ετοίμαζε στο μίξερ που βρισκόταν πλάι της. Η Φαίη Σκορδα έβαλε με φόρα το βούτυρο στο κατσαρολάκι δίχως να την προλάβει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και εκείνος αναφώνησε «τι; Γιατί το έβαλες εκεί; Εδώ το βουτυράκι;».

Φ.Σ.: Ω, ρε φίλε! Συγνώμη! Γαμ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δ.Σ.: Ξεκινήσαμε από σήμερα.

Φ.Σ.: Παιδιά, βγάλτε το! Σόρρυ ρε, σόρρυ.

Δ.Σ.: Δε θα πάει καλά αυτό, το βλέπετε.

«Αφού σου λέω, χτύπα εσύ εδώ και βάλε βουτυράκι» επισήμανε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη Φαίη Σκορδά για να δώσει ροή στην πρώτη του συνταγή για το Buongiorno το πρωινό της Δευτέρας στο MEGA.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 284 / position2: 643
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb