CELEBS

Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 16, 2024
Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού – «Η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

Ο Γιώργος Πατούλης είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοιλού συζητιέται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κάμερα του «Πρωινού», μάλιστα, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής επιβεβαίωσε ότι περιμένει ένα παιδί και όχι δίδυμα. «Ένα είναι (το παιδί), ένα και καλό» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ότι ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την κατά 33 χρόνια νεότερη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, όντας πατροπαράδοτος, δε θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοιλού.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το ζευγάρι δεν έχει δρομολογήσει αν ο θρησκευτικός γάμος του θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά την έλευση του παιδιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του πολιτικού, Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της διότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε κάποια πράγματα που αφορούν στο παιδί. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί είναι προσωπικά. Πάντως, η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη γιατί σου λέει τώρα βρήκε την πιτσιρίκα… Θα είναι εντάξει με τον γιο του;» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 180 / position2: 676
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb