ENTERTAINMENT

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello

Η περίεργη ιστορία που μπλέκει τρεις stars
Από το NEWSROOM
Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello
collage

Mην φανταστείς τίποτα τρελό, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που κάνει κανέναν ευτυχισμένο - ένα πισωγύρισμα, δυο πληγωμένες καρδιές και ένα μπάχαλο, όλα εξαιτίας του Shawn Mendes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φημολογούμενο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello έχει γίνει κύριο θέμα στις πρόσφατες συζητήσεις για την ποπ κουλτούρα, που τροφοδοτείται από τη μουσική και τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο Shawn και η Camila είχαν μια σχέση πολύ προβεβλημένη στα media από το 2019 μέχρι τον χωρισμό τους το 2021. Κράτα το αυτό.

Μετά από μια σύντομη επανένωση στο Coachella το 2023, φάνηκε ότι δεν αναζωπύρωσαν τίποτα σοβαρό. Ομως το πρόβλημα είναι πως, εν τω μεταξύ, ο Shawn φέρεται να είχε σχέση με τη Sabrina Carpenter από τις αρχές του 2023! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα η σχέση τελείωσε - ή μάλλον και οι δυο σχέσεις τελείωσαν. Δηλαδή ο Shawn έμεινε μόνος. 

Η Sabrina φαίνεται να αναφέρεται σε αυτό το φημολογούμενο τρίγωνο στο άλμπουμ της Short n' Sweet του 2024, ιδιαίτερα σε τραγούδια όπως το "Taste", όπου τραγουδά για μια κατάσταση που οι θαυμαστές ερμηνεύουν ότι αφορά τον Shawn και την Camila.

Οι στίχοι υπαινίσσονται μια ανταγωνιστική δυναμική, με τη Sabrina φαινομενικά να απευθύνεται σε έναν εραστή που είναι διχασμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Αυτό το τραγούδι, μαζί με άλλα κομμάτια, οδήγησε τους θαυμαστές να υποθέσουν ότι επεξεργάζεται τη σύντομη εμπλοκή της με τον Shawn και τις πιθανές συνέπειες με την Camila.

Τόσο η Camila όσο και η Sabrina έχουν μιλήσει για όλο αυτό μέσω της μουσικής τους. Το κομμάτι της Camila "June Gloom", που κυκλοφόρησε στα μέσα του 2024, φαίνεται να αναφέρεται σε μια παρόμοια αφήγηση συναισθηματικής έντασης, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις φήμες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 232 / position2: 586
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb