CELEBS

O Χειλάκης τα έβαλε με τους θεατές: «Είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος... Αργήσατε 50 χρόνια να έρθετε»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 15, 2024
O Χειλάκης τα έβαλε με τους θεατές: «Είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος... Αργήσατε 50 χρόνια να έρθετε»

Τελευταίες παραστάσεις για τον «Κατά φαντασίαν ασθενή» με τον Αιμίλιο Χειλάκη ο οποίος περιόδευσε σε πολλές περιοχές της χώρας σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media εμφανίστηκε σε ένα βίντεο και απευθύνθηκε στους θεατές με χιούμορ εκφράζοντας ένα… παράπονο.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης επέλεξε να πει τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος από το φεστιβάλ της Ελευσίνας γιατί εδώ πέρα, σε αυτόν τον χώρο που εγώ κάποτε έκανα ποδήλατο, έχω παίξει μπάλα εδώ πέρα πριν φτιαχτεί αυτό το πολύ ωραίο πράγμα κατά τ’ άλλα, εσείς το γεμίσατε. Και έχετε έρθει όλοι για να με βλέπετε, για να παίζω. Πού ήσασταν όμως όταν ήμουν εδώ και έπαιζα μπάλα το 1975 και το ’76 που έκανα ποδήλατο; Σας ευχαριστώ που ήρθατε το 2024 αλλά αργήσατε πενήντα χρόνια! Πρέπει να σας το πω αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε με λόγια θερμά για τον όμορφο αυτόν θεατρικό χώρο. «Φεστιβάλ Ελευσίνας, το τιμάω. Είμαι πολύ συγκινημένος, ως ένας Ελευσιναίος, στο ότι το Φεστιβάλ Ελευσίνας μακροημέρευσε και είναι πραγματικά μια από τις πιάτσες, που λέμε εμείς στην καθομιλουμένη μας στο θέατρο, που θέλουμε πολύ να ερχόμαστε γιατί είναι και φιλόξενο αλλά και ένα μέρος που, εκτός του ότι νιώθω απίστευτα συναισθηματικά δεμένος, έχω δώσει παραστάσεις που δε θα τις ξεχάσω ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που για άλλη μια φορά τιμήσατε την επιλογή μας, το έργο που σας φέραμε το οποίο με πολλή αγάπη και πολύ κόπο έχουμε ετοιμάσει» κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Δείτε το βίντεο:

@festivalaisxylia Ο @aimilios_chilakis_official με τον δικό του, μοναδικό τρόπο μιλάει για το Φεστιβάλ Αισχύλεια και την Ελευσίνα! 🌟💫Οι ηθοποιοί παράστασης «Κατά φαντασίαν ασθενής» είναι στα Αισχύλεια 2024 🔥 #Aisxylia #AisxyliaFestival #Aisxylia2024 #Festival #GreekFestival #Εlefsina ♬ πρωτότυπος ήχος - Φεστιβάλ Αισχύλεια

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 39 εβδομάδες
O Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ποια ήταν η παραγωγή που τους κατέστρεψε οικονομικά με τη σύζυγό του
Καταστραφήκαμε εντελώς, πρόσθεσε ο ηθοποιός
Celebs Πριν 6 εβδομάδες
Αιμίλιος Χειλάκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό
Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής για την ακύρωση σταθμού της περιοδείας όπου πρωταγωνιστεί ο Αιμίλιος Χειλάκης
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 165 / position2: 1164
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb