ENTERTAINMENT

Προερχόταν από μια συντηρητική, καθολική οικογένεια: Αλλαξε το όνομά της και έγινε κορυφαία ηθοποιός στο Hollywood

Η Susan Sarandon έχει μια διαφορετική ιστορία από τους άλλους ηθοποιούς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Προερχόταν από μια συντηρητική, καθολική οικογένεια: Αλλαξε το όνομά της και έγινε κορυφαία ηθοποιός στο Hollywood
collage

Η Susan Sarandon, με πραγματικό όνομα Susan Abigail Tomalin στις 4 Οκτωβρίου 1946, μεγάλωσε σε μια πολυμελή και συντηρητική καθολική οικογένεια στο Jackson Heights της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν το μεγαλύτερο από τα εννέα παιδιά της οικογένειας και είχε μια αυστηρή, αλλά γεμάτη αγάπη παιδική ηλικία.

Οι γονείς της, Lenora Marie και Phillip Leslie Tomalin, είχαν ρίζες από την Ιρλανδία, την Αγγλία και την Ουαλία. Η μητέρα της, αν και φρόντιζε την πολυμελή οικογένεια, ήταν μια δυναμική προσωπικότητα, ενώ ο πατέρας της ήταν τραπεζικός και τηλεπικοινωνιακός μηχανικός. Η Susan μεγάλωσε μέσα σε ένα περιβάλλον όπου η καθολική πίστη και οι αξίες της ήταν σημαντικά στοιχεία της ζωής της οικογένειας.

Η Sarandon πήγε σε καθολικά σχολεία και ήταν αρκετά ευαίσθητη και ονειροπόλα από μικρή ηλικία. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά της είχε αρκετούς περιορισμούς λόγω της θρησκείας και της εποχής, η Susan άρχισε να αναπτύσσει από νωρίς ένα ενδιαφέρον για την τέχνη και την αυτοέκφραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η καριέρα της στην υποκριτική δεν ήταν κάτι που είχε σχεδιάσει από μικρή, η έντονη προσωπικότητά της και η αίσθηση ανεξαρτησίας την οδήγησαν τελικά σε αυτόν τον δρόμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ross Hunter (@rosshunter_64)

Μεγαλώνοντας με τόσα αδέρφια, έμαθε την αξία της συνεργασίας και της υπευθυνότητας, ενώ η δυναμική και αποφασιστική φύση της άρχισε να διαφαίνεται από την παιδική της ηλικία.

Η Sarandon έχει πει σε συνεντεύξεις ότι η παιδική της ηλικία, με τις προκλήσεις και τις χαρές της, τη βοήθησε να αναπτύξει την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση που τη χαρακτηρίζουν ως ηθοποιό και ακτιβίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Susan Sarandon (@susansarandon)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 114 / position2: 806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb