SKIN CARE

Πώς περιποιούνταν το δέρμα της η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δέρμα, φυσική κατάσταση, μαλλιά, όλα είχαν μικρά μυστικά
Από το NEWSROOM
Πώς περιποιούνταν το δέρμα της η Αλίκη Βουγιουκλάκη
collage

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια από τις πιο αγαπητές και θρυλικές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, ήταν γνωστή για την αιώνια νεανική της εμφάνιση και την γοητεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και δεν υπάρχουν πολλές επίσημες πηγές που να καταγράφουν συγκεκριμένα «μυστικά ομορφιάς» της, με βάση αφηγήσεις και μαρτυρίες από ανθρώπους που τη γνώριζαν, μερικά από τα βασικά της "μυστικά" περιλαμβάνουν:

Καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας: Η Βουγιουκλάκη φρόντιζε ιδιαίτερα την επιδερμίδα της με ενυδατικές κρέμες και καθαρισμό, δίνοντας έμφαση στη φυσική φροντίδα του δέρματος. Δοκίμαζε διάφορες θεραπείες προσώπου για να κρατήσει τη σφριγηλότητα στο δέρμα της.

Απλό και φυσικό μακιγιάζ: Προτιμούσε ένα ελαφρύ, φυσικό μακιγιάζ, που τόνιζε τα χαρακτηριστικά της χωρίς υπερβολές. Τα χαρακτηριστικά της ήταν πάντα λαμπερά με μια αίσθηση νεανικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από αυτά όμως έκανε γυμναστική και διατροφή - είχε καλή φυσική κατάσταση και προσπαθούσε να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή που την βοηθούσε να διατηρεί το βάρος της και να έχει λαμπερό δέρμα. Επίσης, αγαπούσε τον χορό, ο οποίος συνέβαλε στην καλή φυσική της κατάσταση.

Περιποίηση των μαλλιών: Φρόντιζε ιδιαίτερα τα μαλλιά της, τα οποία ήταν ένα από τα σήμα κατατεθέν της. Είχε χρυσαφένια μαλλιά, τα οποία διατηρούσε λαμπερά και υγιή με ειδικές θεραπείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 214 / position2: 706
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb