ENTERTAINMENT

Ο σταρ που αποκάλυψε ότι έφτασε δυο φορές κοντά στο θάνατο

Ο ηθοποιός είδε «το χάρο με τα μάτια του» δυο φορές

Ο σταρ που αποκάλυψε ότι έφτασε δυο φορές κοντά στο θάνατο
collage

Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο βραβευμένος ηθοποιός που έχει μαγέψει το κοινό με την ερμηνεία του σε αμέτρητες ταινίες, δεν είναι μόνο διάσημος για την καριέρα του, αλλά και για τις επικίνδυνες στιγμές που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μη ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ντι Κάπριο υπέστη δύο πολύ διαφορετικά αλλά εξίσου τρομακτικά περιστατικά στον αέρα, αλλά δεν άφησε κανένα από αυτά να τον αποτρέψει από το να ξαναμπει σε αεροπλάνο.

Μιλώντας στο Wired, ο βραβευμένος με Όσκαρ αποκάλυψε ότι «ένας κινητήρας ανατινάχθηκε μπροστά στα μάτια μου», αλλά δεν πανικοβλήθηκε. «Καθόμουν εκεί και κοιτούσα το φτερό και ολόκληρο το φτερό εξερράγη σε μια βολίδα», θυμάται.

View this post on Instagram

A post shared by Vagalume Brilhando (@brilhandovagalume)

«Ήμουν ο μόνος που κοιτούσε έξω τη στιγμή που αυτή η γιγαντιαία τουρμπίνα εξερράγη σαν κομήτης. Ήταν τρελό. Σβήνουν όλους τους κινητήρες για μερικά λεπτά, έτσι απλά κάθεστε εκεί και γλιστράτε χωρίς κανένα απολύτως ήχο και κανείς στο αεροπλάνο δεν έλεγε τίποτα. Ήταν μια σουρεαλιστική εμπειρία.” Μια αναγκαστική προσγείωση αργότερα, και όλα ήταν τέλεια.

Το δεύτερο περιστατικό ήταν πάλι στον αέρα, αυτή τη φορά σε διπλή πτώση με αλεξίπτωτο. Ο Ντι Κάπριο ήταν μαζί με κάποιον ακόμα και όταν ήρθε η ώρα να τραβήξουν το σχοινί για το αλεξίπτωτο, το σχοινί κόπηκε. Δε σκέφτηκε καν ότι υπάρχει εφεδρικό, όμως όταν ο συνεπιβάτης το τράβηξε κι εκείνο, το σχοινί μπλέχτηκε σε κόμπο. Απλά νόμιζε ότι θα πεθάνουν μέχρι ο σχοινί τελικά να λυθεί και να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 171 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb