ENTERTAINMENT

Ο ηθοποιός που έκανε ταυτόχρονα δυο παιδιά με διαφορετικές γυναίκες και έγινε σκάνδαλο

Η γυναίκα του έμαθε την αλήθεια, επειδή το παιδί του έμοιαζε εκπληκτικά

Ο ηθοποιός που έκανε ταυτόχρονα δυο παιδιά με διαφορετικές γυναίκες και έγινε σκάνδαλο
collage

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με την οικονόμο του που οδήγησε στο τέλος του γάμου του και είχε ως αποτέλεσμα έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε λίγες μέρες αφότου καλωσόρισε έναν γιο με τη σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

Το παιδί του Σβαρτσενέγκερ και της Μίλντρεντ Μπαένα, ο Τζόζεφ, ήρθε στον κόσμο πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του γιου του με τη σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ, του Κρίστοφερ.

Αποκάλυψε, παρόλο που ήταν το λάθος του που έδωσε τέλος στον γάμο του με τη Σράιβερ, δημοσιογράφο και μέλος της οικογένειας Κένεντι, εξακολουθεί να έχει αγάπη για εκείνη.

«Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα», είπε. «Αν και είναι μια διαφορετική σχέση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώσω κάτι άλλο εκτός από την αγάπη για εκείνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι είναι γονείς έχει δυο κόρες, τις Κάθριν, 33, και Κριστίνα, 32, και τους γιους Πάτρικ, 30 και Κρίστοφερ, 26.

Αλλά όταν πρόκειται για τον Τζόζεφ, μια πηγή είπε στο Page Six ότι ποτέ δεν έγινε πραγματικά αποδεκτός από τα ετεροθαλή αδέρφια του.

View this post on Instagram

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

«Ο Άρνολντ πάντα συμπεριφερόταν στον Τζόζεφ, όπως σε όλα τα άλλα παιδιά του — πολύ δίκαια. Αλλά για κάποιο λόγο, τα άλλα παιδιά κατηγορούσαν για την υπόθεση τον Τζο», είπε η πηγή.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix, ο Άρνολντ, αποκαλύφθηκε ότι η Σράιβερ έμαθε για τη σχέση του Σβαρτσενέγκερ κατά τη διάρκεια μιας συμβουλευτικής συνεδρίας γάμου το 2011, όταν τον ρώτησε για το παιδί που του έμοιαζε εκπληκτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2091 / position2: 2450
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb