CELEBS

Το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι με το τραγικό τέλος

Το παράδειγμα των ανθρώπων που επιβεβαιώνει ότι η επιτυχία και η λάμψη δε φέρνουν πάντα την ευτυχία

Το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι με το τραγικό τέλος
collage

Η Ελευθερία Βιδάκη και ο Δημήτρης Βογιατζής ήταν από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς τους με φόντα να διαπρέψουν στο χώρο τους ως πρώτα ονόματα. Οι δύο αυτοί ηθοποιοί υπήρξαν δημοφιλείς μέσα από τη συμμετοχή τους σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία τους όμως δεν περιορίστηκε μόνο στην επαγγελματική τους επιτυχία. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρχαν προσωπικά δράματα που οδήγησαν τελικά σε τραγικές καταλήξεις.

Η Ελευθερία Βιδάκη

Η Ελευθερία Βιδάκη γεννήθηκε το 1969 και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Αέρινες Σιωπές» και το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Με το χαρακτηριστικό της έντονο βλέμμα και το όμορφο πρόσωπο, γρήγορα κατέκτησε το κοινό και αναδείχθηκε σε μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της εποχής της. Ωστόσο, πίσω από τη λαμπερή της εικόνα, η Βιδάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης και προσωπικής μοναξιάς.

Τον Μάρτιο του 2004, η Ελευθερία Βιδάκη βίωσε επιλόχειο κατάθλιψη με αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον 4ο όροφο όπου βρισκόταν το σπίτι της. Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε την Ελλάδα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μία τόσο επιτυχημένη και αγαπητή ηθοποιός θα έφτανε σε ένα τέτοιο σημείο απόγνωσης.

Ο Δημήτρης Βογιατζής

Ο Δημήτρης Βογιατζής ήταν ένας ακόμη ταλαντούχος ηθοποιός που ξεχώρισε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Γεννημένος το 1970, ο Βογιατζής έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το «S1ngles» και το «Αέρινες Σιωπές». Η καριέρα του γνώρισε ανοδική πορεία, όμως, όπως και στην περίπτωση της Βιδάκη, η προσωπική του ζωή κρύβει σκοτεινές πτυχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της Βιδάκη, τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Δημήτρης Βογιατζής έδωσε τέλος στη ζωή του, αφού κρεμάστηκε από το φωτιστικό του σπιτιού του στο Βόλο. Οι φήμες έκαναν λόγο για κατάθλιψη και τραγική οικονομική κατάσταση.

Οι δυο ηθοποιοί αγαπήθηκαν από το κοινό όταν έπαιξαν τον Μιχάλη και την 'Αννα στις Αέρινες Σιωπές, όπου ήταν για λίγο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 121 / position2: 1551
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb