SKIN CARE

Audrey Hepburn: Μάθε τα μυστικά ομορφιάς της

Η Audrey Hepburn, ήταν γνωστή για την αβίαστη κομψότητα και τη διαχρονική ομορφιά της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Audrey Hepburn: Μάθε τα μυστικά ομορφιάς της
collage

Η Audrey Hepburn, εκτός από την τεράστια καλλιτεχνική της καριέρα, ήταν επίσης γνωστή για την αβίαστη κομψότητα και τη διαχρονική ομορφιά της. Η φυσική της ομορφιά, σε συνδυασμό με τη λεπτότητα του χαρακτήρα της, την έκανε μια από τις μεγαλύτερες εικονικές φιγούρες της μόδας και της ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Audrey Hepburn πίστευε στη φροντίδα του δέρματος και όχι στην υπερβολική χρήση μακιγιάζ. Διατηρούσε το πρόσωπό της καθαρό και χρησιμοποιούσε ελαφριά ενυδατική κρέμα για να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό. Προτιμούσε τα φυσικά προϊόντα και δεν φόρτωνε το πρόσωπό της με υπερβολικές ποσότητες καλλυντικών.

Τα μάτια της Hepburn ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισής της. Έδινε ιδιαίτερη προσοχή στις βλεφαρίδες της, χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική. Μετά την εφαρμογή της μάσκαρας, χώριζε τις βλεφαρίδες της μία προς μία με τη βοήθεια μιας καρφίτσας, ώστε να φαίνονται πιο μακριές και διαχωρισμένες. Αυτή η τεχνική αναδείκνυε το χαρακτηριστικό βλέμμα της.

Η Audrey ήταν προσεκτική με τη διατροφή της, κάτι που την βοηθούσε να διατηρεί τη λεπτή της σιλουέτα και τη λαμπερή της επιδερμίδα. Προτιμούσε υγιεινές και φυσικές τροφές, και απέφευγε τις υπερβολές. Έπινε πολύ νερό για να κρατά το δέρμα της ενυδατωμένο και έδινε έμφαση στη λήψη φρούτων και λαχανικών.

Ένα από τα βασικά μυστικά της Audrey Hepburn ήταν η απλότητα. Δεν υπερφόρτωνε ποτέ την εμφάνισή της με περιττές λεπτομέρειες. Η λιτή της προσέγγιση τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά την έκανε να ξεχωρίζει. Επέλεγε καθαρές γραμμές στα ρούχα της και διαχρονικά κομμάτια που αναδείκνυαν τη φυσική της κομψότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 344 / position2: 1082
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb