CELEBS

Τι απαντά συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι στις κατηγορίες της Κατερίνας Σαλακά

Την Κυριακή η Σαλακά, ξέσπασε κατά της Μαρίνας Σάττι και των συνεργατών της

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 09, 2024
Τι απαντά συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι στις κατηγορίες της Κατερίνας Σαλακά

Την Κυριακή (8/9) το βράδυ η life coach και TikToker, Κατερίνα Σαλακά, ξέσπασε κατά της Μαρίνας Σάττι και των συνεργατών της, αναφέροντας μέσω stories στα social media ότι δεν της επέτρεψαν να μπει στο θέατρο του Λυκαβηττού όπου η γνωστή τραγουδίστρια έδινε συναυλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Summer's Cool», Ισίδωρος Φίκαρης, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με επί χρόνια συνεργάτη της Μαρίνας Σάττι και το μεσημέρι της Δευτέρας (9/9) μέσα από τον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, μετέφερε όλα όσα του είπε εκείνος.

Σύμφωνα λοιπόν με τον συνεργάτη της Μαρίνας Σάττι, «δεν υπάρχει καμία συνεργασία με την Κατερίνα Σαλακά. Είχε μία πρόσκληση τιμής ένεκεν, όπως αρκετοί άλλοι, την οποία ζήτησε η ίδια να πάει να δει τη συναυλία λόγω της επικοινωνίας που έχουν οι δύο γυναίκες στα social».

«Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας η Κατερίνα Σαλακά ότι συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από όλο αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Επ’ ουδενί δεν της μίλησε κανείς άσχημα κι όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν τη συναυλία», ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία και η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν ήταν να ανέβει στη σκηνή, αλλά να παρακολουθήσει», κατέληξε ο Ισίδωρος Φίκαρης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 251 / position2: 820
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb