ENTERTAINMENT

Γεννήθηκε στο Λος Αντζελες από γονείς ηθοποιούς: Η goth έφηβη που έγινε μεγάλη σταρ

Σήμερα είναι μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του Χόλιγουντ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Γεννήθηκε στο Λος Αντζελες από γονείς ηθοποιούς: Η goth έφηβη που έγινε μεγάλη σταρ
collage

Η εφηβεία της Angelina Jolie ήταν γεμάτη προκλήσεις, αλλά ήταν επίσης μια περίοδος αυτοανακάλυψης και ανάπτυξης, που την οδήγησε στη θέση της ως μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του Χόλιγουντ και μία από τις σημαντικότερες ακτιβίστριες παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Angelina Jolie γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1975 στο Λος Άντζελες, και ήταν κόρη του διάσημου ηθοποιού Jon Voight και της ηθοποιού Marcheline Bertrand. Από μικρή ηλικία είχε εκτεθεί στον κόσμο του κινηματογράφου, όμως η εφηβεία της δεν ήταν απαλλαγμένη από προβλήματα και συγκρούσεις, τόσο με τον εαυτό της όσο και με το περιβάλλον της.

Η Jolie μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με εντάσεις, κυρίως λόγω του διαζυγίου των γονιών της, γεγονός που επηρέασε την ψυχολογική της κατάσταση.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Angelina Jolie (@angelinajolie05nn)

Η αποξένωση από τον πατέρα της την πλήγωσε βαθιά, ενώ η σχέση της με τη μητέρα της ήταν δυνατή, αλλά γεμάτη προκλήσεις. Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, πάλευε με θέματα ψυχικής υγείας.

Στα 14 της, βίωσε έντονη κατάθλιψη και είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Η Jolie έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της ότι πειραματίστηκε με διάφορες ουσίες και είχε σκέψεις αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ήταν γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ και την αγάπη της για τη μόδα των πανκ και γκόθικ ρευμάτων. Ταυτόχρονα, απολάμβανε να εκφράζει τη σκοτεινή πλευρά της μέσα από τη δουλειά της ως μοντέλο και τις ταινίες μικρού μήκους στις οποίες συμμετείχε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τις δυσκολίες της, η Jolie στράφηκε στην υποκριτική ως τρόπο έκφρασης και λύτρωσης. Είχε ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική από μικρή ηλικία, αλλά η σοβαρή της ενασχόληση με το θέατρο ήρθε κατά την εφηβεία της, όταν φοίτησε στο Lee Strasberg Theatre Institute, ένα από τα πιο διάσημα θεατρικά σχολεία στο Λος Άντζελες. Η υποκριτική ήταν για την Jolie μια διέξοδος από τις εσωτερικές της συγκρούσεις, προσφέροντάς της την ευκαιρία να εξερευνήσει τα βαθύτερα συναισθήματά της μέσω των ρόλων που ερμήνευε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🎸👨🏼‍🎤💫🍸👩🏼‍🎤🎞 (@timeneverlieschico)

Η σχέση της με τον πατέρα της, Jon Voight, συνέχισε να είναι δύσκολη. Η απογοήτευσή της για τη συμπεριφορά του μετά το διαζύγιο των γονιών της την οδήγησε σε βαθιά απόσταση από εκείνον. Αυτή η αποξένωση επηρέασε την εφηβεία της και παραμένει ένα από τα θέματα που η Jolie έχει συζητήσει ανοιχτά σε πολλές συνεντεύξεις, ακόμα και μετά την ενηλικίωσή της.

Προς το τέλος της εφηβείας της, η Jolie άρχισε να αναγνωρίζεται για τις υποκριτικές της ικανότητες. Στα 16 της έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε επαγγελματική ταινία, ενώ σύντομα άρχισε να γίνεται γνωστή στον κινηματογραφικό κόσμο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 338 / position2: 3140
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb