ENTERTAINMENT

Μαρία Αντωνά: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο με τον Γιώργο Λιάγκα

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Λονδίνο, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 08, 2024
Μαρία Αντωνά: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο με τον Γιώργο Λιάγκα
Instagram - maria_antwna

Και αφού η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσαν ένα υπέροχο και ξεχωριστό καλοκαίρι επί ελληνικού εδάφους, είπαν να ρίξουν... αυλαία στις διακοπές τους με ένα ταξίδι στο εξωτερικό με προορισμό το Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εποχή ενδείκνυται για την σχεδόν πάντα βροχερή βρετανική πρωτεύουσα και έτσι η όμορφη παρουσιάστρια και ο επικεφαλής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 πήραν την πρώτη πτήση και βρέθηκαν εκεί.

Για ακόμα μία φορά το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν ανέβασε καμία κοινή φωτογραφία, όμως κάποιες αναρτήσεις του ενός ή του άλλου, πρόδωσαν ότι είναι μαζί και ότι περνούν μοναδικές στιγμές στο Λονδίνο.

Η Μαρία Αντωνά μάλιστα, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών, στιγμιότυπα από όσα είδε και έζησε στη βρετανική πρωτεύουσα που φαίνεται να τη μάγεψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιηγήθηκε σε γειτονιές του Λονδίνου, δοκίμασε street food, απόλαυσε εκλεκτό κρασί σε έξοδό της, επισκέφτηκε μουσεία, πήρε το μετρό και γενικά γνώρισε πολλές γωνιές της πόλης. Όλα αυτά βέβαια μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος όμως φρόντισε να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους σε ό,τι είχε να κάνει με το συγκεκριμένο ταξίδι, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ταξίδι, τουλάχιστον από τα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Αντωνά από το Λονδίνο:

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 193 / position2: 569
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb