ΜΟΥΣΙΚΗ

Την ημέρα έναρξης του, το reworks γιορτάζει!

Η πρώτη μέρα του reworks υπόσχεται να μετατρέψει το dancefloor σε μια καυτή γιορτή, γεμάτη εκπλήξεις και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 07, 2024
Την ημέρα έναρξης του, το reworks γιορτάζει!
Christos Sapardanis / reworks festival

Το Reworks Festival γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του και η πρώτη μέρα υπόσχεται μια ξεχωριστή και γιορτινή έναρξη που θα μείνει αξέχαστη. Ο στόχος για αυτή την ειδική ημέρα είναι να προσφέρει κάτι μοναδικό και διαφορετικό, συνδέοντας τις ρίζες της χορευτικής κουλτούρας από τις ντίσκο πίστες των '70s μέχρι την εμβληματική House σκηνή της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά, το reworks παρουσιάζει δύο καλλιτέχνες-θρύλους. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εμφανιστεί ο CERRONE, ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς της ντίσκο μουσικής και πρωτοπόρος του French Touch. Η μουσική του έχει επηρεάσει ολόκληρο το γαλλικό house κίνημα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Daft Punk και Justice, ενώ έχει εμπνεύσει και καλλιτέχνες της Hip Hop σκηνής όπως οι Beastie Boys και Run DMC. Η παρουσία του στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου ο Πύργος του Άιφελ φωτίστηκε υπό τους ήχους του, αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα ορόσημα στην καριέρα του.

Επιπλέον, ο αγαπημένος Louie Vega θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το πρότζεκτ του, “The Ritual”, μαζί με την Anané. Ο πολυβραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, γνωστός για την ευχέρειά του στο να συνδυάζει την House με Afro-beat, Jazz, και Soul, θα ενθουσιάσει το κοινό με αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία. Με ένα σπάνιο ταλέντο στη δημιουργία ατμόσφαιρας και μία μοναδική χημεία με την Anané, το “The Ritual” προσφέρει ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι γεμάτο χαρά και χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη μέρα του reworks υπόσχεται να μετατρέψει το dancefloor σε μια καυτή γιορτή, γεμάτη εκπλήξεις και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Οι θαυμαστές της ηλεκτρονικής μουσικής δεν πρέπει να χάσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια γιορτή που τιμά τις ρίζες και εξελίσσει την κουλτούρα του χορού. Ετοιμαστείτε για ένα δυναμικό ξεκίνημα στο Reworks Festival!

Ολόκληρο το πρόγραμμα του 5ήμερου reworks, εισιτήρια και όλες οι πληροφορίες στο www.reworks.gr

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 742 / position2: 1687
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb