CELEBS

Η ταραχώδης προσωπική ζωή της Bella Thorne θα μπορούσε να είναι και ταινία

Εχει αρραβωνιαστεί 3 φορές
Από το NEWSROOM
Η ταραχώδης προσωπική ζωή της Bella Thorne θα μπορούσε να είναι και ταινία
@bellathorne

Η Bella Thorne, έχει συγκεντρώσει την προσοχή όχι μόνο για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις πρώτες δημόσιες σχέσεις της Bella Thorne ήταν με τον Tristan Klier. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου τρία χρόνια, από το 2011 έως το 2014. 

Μετά από αυτό, η Bella έβγαινε με τον Brandon Lee, τον γιο της ηθοποιού Pamela Anderson και του μουσικού Tommy Lee, το 2015. Μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις της Bella Thorne ήταν με τον Βρετανό ηθοποιό Gregg Sulkin. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2015 και το ειδύλλιό τους έγινε γρήγορα το αγαπημένο των θαυμαστών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne)

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια δραματική τροπή όταν η Bella εθεάθη με τον τραγουδιστή Charlie Puth τον Δεκέμβριο του 2016! Αυτό οδήγησε σε δημόσια σύγκρουση, καθώς ο Charlie πίστευε ότι η Bella είχε ακόμα σχέση με τον Tyler όταν άρχισαν να βγαίνουν. 

Τον Μάρτιο του 2021, η Bella Thorne ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Benjamin Mascolo, έναν Ιταλό τραγουδιστή και ηθοποιό. Το ζευγάρι έβγαινε από το 2019 και συχνά μοιράζονταν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον στα social media. Ο Benjamin έκανε πρόταση γάμου στην Bella με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα αχλαδιού και ο αρραβώνας τους γιόρτασαν οι θαυμαστές τους. Το ζευγάρι φαινόταν να είναι βαθιά ερωτευμένο, συχνά αναβλύζει ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις και στα social media.

Δυστυχώς, τον Ιούνιο του 2022, η Bella και ο Benjamin ανακοίνωσαν ότι διέκοψαν τον αρραβώνα τους. Πριν από τον αρραβώνα της με τον Benjamin, η Bella είχε αρραβωνιαστεί για λίγο με τον Mod Sun κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον αρραβώνα τους ήταν πολύ λίγες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne)

Αυτή τη στιγμή είναι αρραβωνιασμένη με τον παραγωγό Mark Emms.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 155 / position2: 3200
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb