ENTERTAINMENT

Παρουσιάστριες της Αμερικής που ξεκίνησαν από το μηδέν

Κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Παρουσιάστριες της Αμερικής που ξεκίνησαν από το μηδέν
Φωτογραφία από John-Mark Smith

Υπάρχουν αρκετές παρουσιάστριες στις Ηνωμένες Πολιτείες που ξεκίνησαν από το μηδέν και κατάφεραν να γίνουν εξαιρετικά επιτυχημένες. Αυτές οι τρεις γυναίκες όχι μόνο ξεκίνησαν από το μηδέν, αλλά κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να γίνουν σύμβολα επιτυχίας και δύναμης στη βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oprah Winfrey
Η Oprah Winfrey είναι ίσως η πιο διάσημη παρουσιάστρια στην Αμερική που ξεκίνησε από ταπεινά ξεκινήματα. Γεννήθηκε σε συνθήκες φτώχειας στο Μισισίπι και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αντιμετωπίζοντας τη φτώχεια και τη βία. Ωστόσο, μέσω της επιμονής και της ικανότητάς της, κατάφερε να χτίσει μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές καριέρες όλων των εποχών. Το talk show της, "The Oprah Winfrey Show", ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή στην ιστορία της τηλεόρασης, ενώ η ίδια έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα δισεκατομμυριούχος.

Ellen DeGeneres
Η Ellen DeGeneres ξεκίνησε την καριέρα της ως stand-up κωμικός, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μέχρι να βρει το δρόμο της. Αρχικά πάλευε να πετύχει στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά τελικά κέρδισε δημοτικότητα με τη δική της τηλεοπτική σειρά, "Ellen". Το πιο θαρραλέο βήμα της ήταν το 1997, όταν ανακοίνωσε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλη, κάτι που οδήγησε σε δυσκολίες αλλά και στη μετέπειτα επιτυχία της. Το "The Ellen DeGeneres Show" έγινε τεράστια επιτυχία και της χάρισε πολλά βραβεία και παγκόσμια αναγνώριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Wendy Williams
Η Wendy Williams ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο, όπου κέρδισε δημοτικότητα ως ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια. Η εκπομπή της "The Wendy Williams Show" έγινε γνωστή για την ανοιχτή και ειλικρινή προσέγγισή της σε θέματα διασημοτήτων και της ποπ κουλτούρας. Η Wendy μεγάλωσε σε μια μέση οικογένεια και πάλεψε για να κάνει όνομα στον χώρο των media, αναδεικνύοντας τη μοναδική της φωνή και προσωπικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 560 / position2: 1356
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb