ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Tα πιο δύσπιστα ζώδια: Δεν πιστεύουν λέξη

Δεν πιστεύουν εύκολα όσα τους λες
AstroGirl
Tα πιο δύσπιστα ζώδια: Δεν πιστεύουν λέξη
Φωτογραφία από Rafa Barros

Τα ζώδια που συχνά θεωρούνται καχύποπτα, δηλαδή αυτά που τείνουν να είναι επιφυλακτικά και δύσπιστα απέναντι στους άλλους - Αυτά τα ζώδια έχουν την τάση να αναλύουν υπερβολικά καταστάσεις και να αναζητούν τις κρυμμένες προθέσεις των άλλων, γεγονός που τα καθιστά καχύποπτα σε πολλές περιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι από τα πιο καχύποπτα ζώδια. Είναι έντονα διαισθητικός και πολλές φορές θεωρεί ότι οι άλλοι έχουν κρυφά κίνητρα. Η δυσπιστία του πηγάζει από το φόβο της προδοσίας και την ανάγκη του να ελέγχει την κατάσταση.

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως είναι επίσης καχύποπτος, καθώς δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Έχει μια πρακτική και συντηρητική προσέγγιση στη ζωή, και προτιμά να ελέγχει ο ίδιος τις καταστάσεις προτού ανοίξει την καρδιά του.

Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι αναλυτικοί και κριτικοί, και αυτό μπορεί να τους κάνει να είναι επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Αναζητούν τελειότητα και συχνά αμφιβάλλουν για τις προθέσεις των γύρω τους, αναλύοντας τα πάντα σε βάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και προστατευτικός, γεγονός που τον κάνει καχύποπτο σε νέες καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν γνωρίζει καλά. Η ευαισθησία του τον οδηγεί στο να αμύνεται και να φοβάται να αφεθεί συναισθηματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 254 / position2: 758
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb