TRENDS

Τρία prints που θα κυριαρχήσουν στα ρούχα το φθινόπωρο

Πώς να ενσωματώσετε τα νέα prints στη γκαρνταρόμπα σας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τρία prints που θα κυριαρχήσουν στα ρούχα το φθινόπωρο
collage

Το φθινόπωρο του 2024 φέρνει μαζί του νέα trends στα prints των ρούχων, τα οποία αναδεικνύουν το στυλ με φρεσκάδα και δημιουργικότητα. Είτε αγαπάτε τα κλασικά μοτίβα είτε είστε λάτρεις των μοντέρνων σχεδίων, οι τάσεις που ξεχωρίζουν φέτος έχουν κάτι για όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Αbstract Art
Η γεωμετρία στα prints εξελίσσεται σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα trends της σεζόν. Από τις συμμετρικές γραμμές μέχρι τις έντονες, αφηρημένες μορφές, η γεωμετρία προσδίδει ένταση και ενδιαφέρον σε κάθε εμφάνιση.  

Αναμείνατε να δείτε έντονους συνδυασμούς χρωμάτων που δημιουργούν οπτικά παιχνίδια, κάνοντας κάθε σύνολο να ξεχωρίζει. Αυτό το print ταιριάζει τόσο σε statement κομμάτια, όπως παλτό και παντελόνια, όσο και σε πιο διακριτικές πινελιές, όπως φουλάρια και μπλούζες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Φλοράλ με Σκοτεινές Αποχρώσεις
Τα φλοράλ δεν περιορίζονται πια στην άνοιξη. Το φθινόπωρο του 2024 φέρνει φλοράλ μοτίβα σε σκοτεινές αποχρώσεις που δημιουργούν μια μυστηριώδη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε λουλούδια σε βαθύ μπορντό, μελαγχολικό μπλε και πλούσιο πράσινο, τα οποία προσδίδουν βάθος και κομψότητα στο ντύσιμό σας.

Αυτό το print λειτουργεί άψογα σε maxi φορέματα, φούστες και μπλούζες, ενώ συνδυάζεται εξαιρετικά με τα μονόχρωμα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Τα φλοράλ prints με σκοτεινές αποχρώσεις είναι ο ιδανικός τρόπος να παραμείνετε ρομαντικοί, ακόμα και τις πιο δροσερές μέρες του φθινοπώρου.

3. Καρό σε Νέα Διάσταση
Το καρό επανέρχεται με ανανεωμένη μορφή το φθινόπωρο του 2024, προσφέροντας μια μοντέρνα προσέγγιση σε ένα κλασικό μοτίβο. Από τις παραδοσιακές σκωτσέζικες επιρροές μέχρι τις πιο σύγχρονες εκδοχές, το καρό επαναπροσδιορίζεται με πρωτότυπα χρωματικά συνδυαστικά και απρόβλεπτες γραμμές.

Μην περιοριστείτε στα συνηθισμένα μοτίβα: το φετινό καρό μπορεί να εμφανιστεί σε oversized μορφές, με ασύμμετρα κοψίματα και έντονα χρώματα που προσδίδουν ένα τολμηρό χαρακτήρα σε παλτό, σακάκια και παντελόνια. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να αναδείξουν το στυλ τους με έναν διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα φρέσκο τρόπο. Τα έντονα prints μπορούν να συνδυαστούν με μονόχρωμα κομμάτια για πιο κομψές εμφανίσεις, ενώ αν αισθάνεστε τολμηροί, μπορείτε να αναμείξετε διαφορετικά prints μεταξύ τους για ένα πιο εκφραστικό και ιδιαίτερο στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 257 / position2: 600
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb